Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carroscaya inanılmaz sevindim
Arada 11 oynar hiç problem yaratmaz
Muslerayi tehdit eder

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lan tam bir pşt yaa

[FONT=&quot]Zlatan Ibrahimović‏Onaylanmış hesap @Ibra_official 1 hr1 hour agoDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]I never left, I just upgraded my number @ManUtd
[/FONT]

İngilizce dilinden çevir[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
354.jpg

[/FONT]

asamoah devre arası gelcekse şimdilik emre akbaba gibi birini alabiliriz.genç yerli bi sokanata karşı degilim.

Yalniz yedek forvet ve yedek kanat oyuncumuzun olmamasi ileride cok buyuk sikinti yaratabilir.

[FONT=&quot]Serkan Korkmaz: Latovlevici'yi inceledim. 6 değil 8 tane baklavası var karnında. Omuzları çok geniş ve kalın.
[/FONT]
O nasıl bir inceleme üstad,güreşci mi aldık :asd22:

Biraz trajikomik olacak ama Dursun, degil Galatasarayin, türk futbol tarihinin en iyi transfer dönemini yasatti, lato dahil bir tane cöp denilecek adam transfer edilmedi, bazilari daha verimini tam göstermesede misal belhanda kimse bu transferlere cöp diyemez.

Dursun özbek tekrar baskan olma hirsi bence türk futbol tarihinin bir dönüm noktasi olabilir, tekrar bir 1996-2000 yasayabiliriz, bu takim bu sene sampiyon olup sezon sonu bir iki daha iyi oyuncu hamlesi yaparsa 4. torbadan bile cl girerse ve ilk iki torbadan cikanlar insan üstü takimlar olmadi süre grubdan rahat cikar.

Mansetlerde türk gibi güclü haberlere simdiden hazirlikli olun.

Bu arada hiç yerli almadık bu transfer döneminde rüya gibi

Cedric Carasso'yu almışız. Daha yeni gördüm. Bu arkadaşın son durumu hakkında bilgisi olan var mıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt