Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hırvat maçında öne geçtik. Pas yapan emre oyuna gireceğine ozan dombilisi oyuna giriyor. Mafyanın adamı olmasın bu hırbo. Bu herifin kuşkulanıyorum. Yüzündeki o ben hipnoz ediyor herhalde:asd22:
Ben bununla aynı şehirde yaşıyorum. Yaşadığım yerdeki kafelere vs çok sık geliyor hatta yanlıs hatırlamıyorsam yasadığım yere yakın tasındı ailesi. Tam bir pale. Bundan değil mafya adamı, saklambaçta ebe bile olmaz

XPERIA X

_____________Muslera_____________
Mariano___Maicon__Denayer___Asamoah
________Fernando___Ndiaye__________
___Feghouli___Belhanda____Lucas____
_____________Gomis_______________
Sub:Carrasco,Linnes,Serdar,Tolga,Rodrigues,Eren,Sinan
Seneye CL takımımız Lato ile yolları ayırırız 14 yabancıya yettiremedim

Rıza Çalımbay: Galatasaray maçına 2 gün kalmış uğraştığımız şeylere bak. Eto'o konusunu başkanımız halleder benden çıktı bu mevzu.

Geçen sezon Bordeaux formasıyla Ligue 1'de 24 maçta 90 dakika oynayan Carrasco 22 gol yedi ve 9 maçta kalesini gole kapattı
343.jpg

Carrasso 2.9 kurtarış ile geçen sezon Ligue 1'de forma giyen kaleciler arasında 90 dakika başına en çok kurtarış yapan 12. kaleciydi.

340.jpg

341.jpg

Trabzon

Son düzenleme:
Tüm yaz boyunca kendisine kulüp arayan ve ismi Beşiktaş, Galatasaray, Bursaspor ve Malatyaspor ile anılan Volkan Şen'in, transferin bitimine saatler kala Trabzonspor'a imza atmaya yakın olduğu öğrenildi.

turkfutbol

iyi oldu

Endoğan Adili, Emrah Başsan, Umut Gündoğan, Ryan Donk, Nigel de Jong, Tarık Çamdal, Hakan Balta, Koray Günter ve Eray İşcan gönderilip 1 sağ bek ve 1 hareketli, sol kanatta da oynayabilen forvet alınırsa kadro %100 tamam demektir. Böyle iyi bir kadro planlaması ve transfer sezonu kulüp tarihimizde daha önce yoktur.

selamun aleykum

vidinho geldi mi¿¿

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Endoğan Adili, Emrah Başsan, Umut Gündoğan, Ryan Donk, Nigel de Jong, Tarık Çamdal, Hakan Balta, Koray Günter ve Eray İşcan gönderilip 1 sağ bek ve 1 hareketli, sol kanatta da oynayabilen forvet alınırsa kadro %100 tamam demektir. Böyle iyi bir kadro planlaması ve transfer sezonu kulüp tarihimizde daha önce yoktur.
Hamzayla 3 kupa aldiktan sonra yapmaliydik buna benzer bi operasyon.
Yapmadik 2 yil kaybettik orada.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

koray ve emrah kalabilir.diğerleri defolsun.

ben fransadan genç kanat bulayım devre arası-sene sonu için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt