Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertan Süzgün @ertansuzgun

Kaan Ayhan...
Beşiktaş resmî teklif yaptı. Bir takım daha ilgileniyor. Kim?
Trabzonspor...
Az önce babasıyla konuştum.
Şuan belirsiz dedi.

Diego Costa...
Ocak'ta Atletico Madrid'e gitmek istiyor.
Fenerbahçe, 4 aylık 4 milyon Euro teklif etti. İş olumluyken bir anda bozuldu.

Sosa'nin esi teror olaylarindan dolayi gitmek istiyor ve gidiyor, 1 yil sonra trabzon bu adami tekrar Turkiye'ye getiriyor... dunyada baska ofansif orta saha yok galiba

De jong ve hakan balta gitmez bari donk gitse ya yazık bu paralara

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eger Kaan Ayhan'i kimse almazsa sezon sonu biz alalim, genc, farkli mevkilerde oynayabiliyor ve Milli Takimda oynadiginda da fena oynamiyor, Hirvatistan'a karsi begendim.

Serie A'nin en iyi kanat oyuncularindan biri olan Perisic, Kaan Ayhan'a karsi baya zorlandi, Perisic icin United 50 milyon teklif etmisti bu transfer doneminde, ayni Perisic EURO 2016'da Gokhan Gonul'un icinden gecmisti.

Kaan Ayhan...
Beşiktaş resmî teklif yaptı. Bir takım daha ilgileniyor. Kim?
Trabzonspor...
Az önce babasıyla konuştum.
Şuan belirsiz dedi.

Diego Costa...
Ocak'ta Atletico Madrid'e gitmek istiyor.
Fenerbahçe, 4 aylık 4 milyon Euro teklif etti. İş olumluyken bir anda bozuldu.

4 aylık 4 milyon mu? Bu herif gerizekalı yemin ediyorum ya :DD Çıkmış konuşuyor fazla transfer yaparsak batarız diye 4 ayda dünya parayı bir adama vermeye çalışıyor. Sanki 4 ayda şampiyon yapacak Fener'i, sırf taraftarın gözünü boyamak için yaptığı rezilliğe bak.

Jose Sosa'da öğrendiğim kadar detaylar;

Sözleşme 3 yıl.
Yıllık ücret 4 milyon Euro.
Takım ve oyuncu performansına göre ufak bonuslar.

Yillik 4m nedir yaw, Sosa kim ki yillik 4m veriyorlar.

Trabzon da ayrı bir gerizekalı. Sosa kim ki bu paraları vermeye değsin? Bir de 3 yıllık sözleşme yapıp iyice zora sokuyorsun kendini 32 yaşındaki adama.

Everton Menajeri Ronald Koeman, Oumar Niasse'yi A takıma geri aldığını açıkladı; "Bazen insanlara 2. şansı vermek gerekir"

Galatasaray transfer döneminin kapanmasına saatler kala kadrosuna kaleci takviyesi yaptı.

Sarı-kırmızılılar son olarak Fransa'nın Bordeaux takımının formasını giyen Cedric Carrasso'yu 1 yıllığına renklerine bağladı.

36 yaşındaki kaleci için Galatasaray bonservis ödemeyecek. Bordeaux, son 8 sezondur kalesini koruyan Carrasso'yu serbest bırakmıştı.. Tecrübeli eldiven yarın İstanbul'a gelecek.

beinsports

en dogru transfer angerstan ekambi olur sol kanada.geçen sene istatistikleri iyiymiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt