Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferudun tankut: "sosyal medyada latovlevici'nin bonservisini az bulan bir taraftarımızı aradım, 12 yaşında bir çocuk çıktı."

Carrasso çok çok beğendiğim bir kalecidir, akıl edene bravo. Latovlevici de beğenerek izlediğim bir futbolcu, belli bir çizginin altına düşmeyeceğini umuyorum, işimizi görecektir...

Kendisi için en doğru olduğunu düşündüğüm bir lige gitmiş olsa da Emre Mor' u bu takımda izlemeyi çok isterdim doğrusu...

İhtiyaç ve oluşan şartlara göre ara transferde birkaç hamle yapılabilir; şimdilik gayet yeterli bir kadro kurulduğu söylenebilir. Onca yıldan sonra değişik duygular yaşamaktayız, sonu da iyi olur inşaallah...

Transferi noktaladık herhalde, bundan sonra transfer olması süpriz olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Carrasso geçen sezon 6.8'lik oynamış 10 üstünden gayet iyi sayılır Ligue 1 için

kadromuz bence gayet iyi oldu,tek ekisigimiz asamoah kaldı eger ön sözlesme yapar onuda kaparsak,tamamız

fakat tek üzüldügüm ve canımı sıkan leşcuk ve sinanın kadroda kalmaları oldu.

Futbol Arena Latonun sakatlığını sallıyor adamın iyileşme sürecinin sonuna yaklaşıldı 1 ay önce sakatlık yaşamış

neden maskeyle oynamıyor onu anlamadım sonucta burun yani
bizim yılkı atı serdarın burnu yerinden koptu ama adam oynuyor kör topal

Burun ve çene kırığı yani ve 1 ay önce olan bişey,lazım olursa Antalyadan sonraki maçta bile süre alabilir bence yani sonuçta adele falan değil

Revirde olması muhtemel. O adamın futbol kariyeri biter bence birdaha ameliyat olursa.

Baba Rahman müzmin sakat düzelmez ama Kenedy olsun isterdim.Baba Rahman'dan çok daha iyiydi. Ama bu hamleler yapılmayıp Latovlevici alındığına göre ne yapıp edip devre arasında Asamoah'ı alacaklar belli oldu.

Boyle rezil bir transfer yapilmasina anlam veremiyorum.

Beyinsizlerin illa her sene anadoludan kazik yemesi lazim

1. Asamoah
2. Latovlecici

Bumu yani sol bek planimiz

Rezillee

Siz kendinizi kandirmaya devam edin, boyle rezil bir transferin aciklamasi olamaz.

simdi konusanlarin aynisi, eghh eghh tarik en iyi bek, her iki tarafta oynar eghh eghh diye zirlaliyordu

Renkdaşım İsviçre'den dönmüşsün gözlemlediğim kadarıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt