Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaana gerek yok.linnes sagbeki de yedekliyo ama asamoah 3 bölge için de müthiş olacaktı artık devre arası ya da sezon sonuna kaldı.latovleviciyi adamdan saymaman da kötü olmuş.çok katkı verebilir.
Kaan vasati olan biri. Ahmet ile ugrasacagima 10 üzerinden 6 garanti Kaan iyidir. Latovlavici yabancı olarak Asamoah gelse yaşı itibari ile taca çıkardı diye yazmadım.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray kel takımı oldu. Gücü, kudreti arttı

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Latovlevici:"Beklentileri biliyorum. Çünkü çok büyük bir camiaya geldim.Beklentileri karşılamak için tamamen çalışmaya odaklanıyorum.”

Bu transfer tutar

Yedekler Linnes, Tolga, Eren, Sinan, Selçuk, Yasin, Serdar, Ahmet, Koray

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence en cok denayer yırtacak kendini bizde kalmak icin ? bu cocuk neden bizi bukadar seviyor sizce ?

benim fikrim istanbulda sevgili filan yaptı kesin bu

Lato özellikle içerdeki maçlarda acayip beğenilecek beğenmeyenler inanın b.k atmak için bu ligden oyuncu alınmaz diyen düz mantıklar.. tabanca gibi takım olmuşsun kalmış 30 maç sana savunma yaptıracak en fazla 5 maç oynarsın. Bu adamın hucuma katkısı yeterli olucaktır.. ayrıca maaşı da floryadaki garsonlar ile aynı. Asa gelseydi efsane olacaktık lakin gerçekten kötü bir adam alınmadı hayırlı olsun tekrardan..

Yalnız bize fikstür avantajı muhabbeti yapanlar şunu da gözden kaçırıyor. Antalya ve Trabzonspor gibi ligdeki en sıkı olması beklenen iki takımı oldukça eksik yakaladılar.

uğur son dakika veriyor lan katalan radyosu arda 2 yıl bize kiralanmış allah kahretsin

Arda h.o.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur Karakullukçu şu an son dakika verdi. Katalan radyosu sitesi Arda'nın 2 yıllığına Galatasaray'a kiralandığını yazmış.

Rac1'in haberine göre Arda Turan iki yıllığına Galatasaray'a kiralanacak

ulan ne ardası ya illa içine edeceksiniz takımın dursun

Katalan radyosu Barcelona'nın Arda'yı 2 yıllığına Galatasaray'a kiralayacağını söylüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt