Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk yarın A spor'a çıkacak Arda'yı çok istiyordu, gelirse şovunu yapar.

İtalyan medyası geliyor diye hiç söylemedi ki spinazzola gelirse bırakacaklarını yazdılar bunlar direk ispanyadan bilgiler onlar diyorsa olabilir

Bein son dakika geçti carole giderse gelicek diye evren göz ntv spor diğer gereksizleri söylemiyorum bile herkes geldi demişti..

Arda'yı büyük ihtimal Yerli Monchimiz istedi. Arda'ya taktı adam

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda karaktersizi gelsin ilk iç saha maçında gider yuhlarım , ıslıklarım ulan herşey iyi giderken olmamalıydı bu inş gelmez ama gelirse çok yazık olacak çok

Şu saatten sonra sevin, sevmeyin tek yapmanız gereken Arda'ya gereken desteği vermeniz. Düşmanı çok olacak. Eleştireni, iftira atanı çok olacak. Sizde onlardan olmayın. Arda gereken mücadeleyi verir ve topunu oynar. Bu adam armasına hiç ihanet etmedi. Arda üzerinden Galatasaray'ı vurmalarına imkan vermeyin.

2012 doğumlusun herhalde

İhanetin alasını ettik allahın koca götlüsü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Sami Yen Sokak‏
@ASYSokakOrg
Takip ediliyor
Daha fazla
Arda Turan: "Taraftarın beni Galatasaray'da görmek istemediğini biliyorum. Kariyerimi Barcelona'da sürdüreceğim."

Bunu söylememişmiydi?

Bence katalan medyasının uydurması, bizden bir kaynak vedmedi haberi. Ayrıca Arda istenmediğim yere gelmem demedi mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gitme dediginde gidiyor gelme dediginde geliyor nasil adam bu ya. 14 sene degil 28 sene sampiyon olmasaydik da fenerli olsaydi su herif

Arda'yi takip etmeyen mi var da eski haliyle bilsinler. Istemeyene saygı duyduğuniz gibi isteyene de duyun bence

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olmaz mı yahu etrafımda onlarca Galatasaray sempatizanı var ki gün be gün bizim gibi takip etmiyor futbolu. Adama göre Arda Barcelona'da oynamış Türk futbolcu sadece. Fiziki durumu, açıklamaları, yabancı konusu, çeteleşme tehlikesi filan gibi konularla ilgilenmiyor. Sadece skora bakıyor. Arda'yı isteyen herkes böyle değildir tabiki ama anket yapılsa eminim durum böyledir.

Kaldı ki ben isteyenlere de istemeyenlere de hak verdiğimi daha önce söylemiştim. Şahsen istemem ama gelsin diyenlere de hak veriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt