Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bein son dakika geçti carole giderse gelicek diye evren göz ntv spor diğer gereksizleri söylemiyorum bile herkes geldi demişti..

İtalyan medyası diyorum türk medyası değil zaten bein türkiye, ntv spor, a spor bunlar hep yerel kanallar tüm italyan basını da aksini söyledi :D

hocam bu adamın top oynayacak vaziyeti var mı bunu konuşalım. ozan tufanla yarışır kilo da heralde dünyanın en ağır kanat oyuncusu figo 38 inde bundan hızlıydı.
O konuda haklısın. Daha önce de Arda'nın bizim oyunumuzu yavaşlatacağını ve getirilmemesi gerektiğini yazmıştım. Gelmesini istemiyorum ama gelirse bir süre sonra daha fit duruma geleceğini düşünüyorum. Ayrıca yabancı sınırı konusunda da elimizi güçlendirir. En kötü ihtimalle Arda-Tolga-Serdar var kadroda.

237.jpg

Git tek başına ıslıkla ahahua. Seni biri videoya çeker umarım da rezil olursun :D Yazık olacakmış. Seni gidi kuş. Bir ardaylamı batıcak bu takım PEH YALLAH ANTU YA 12 YE FORZAYA.

...Edit. Allah akıl fikir versin sana

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arda'nın geleceğini sanmıyorum ki gelse bile öyle takımı falan karıştıramaz.

ardanın en büyük sorunu çenesi adam tutamıyor çenesini susmayı bilmiyor.

Transfer için bir kalbi kırmaya değmez, lütfen kırmayalım birbirimizi arkadaşlar lütfen.

aaaa.webp​

Bu arda dönecek, ben inanıyorum. Konuyu uzatmayalım bence yok iyi olacak yok kötü olacak. İyi geceler tatlı rüyalar.

Tudor isterse getirir bu arada, bu konuda bizi iplemediğini Sneijder'de göstermişti. Yani gelme durumunun taraftarla alakası olduğunu sanmıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda geldikten sonra kadro şöyle olur

muslera
tarık balta serdar lato
selçuk fernando
yasin emrah arda
Eren

Muslera

Mariano Serdar Maicon Lavto

Badou Fernando

Arda Belhanda Feghouli

Gomis

Türkiye LYS dördüncüsü

Olayin magazinsel boyutu zerre umrumda degil.
Elimizde tempolu oyuncular var ve en buyuk eksigimiz topu rakip sahada tutabilecek bir adam, Arda form tuttugunda bu konudaki en buyuk silahimiz olacaktir eger gelirse. Her zaman osmanli ile sivas ile oynamayacagiz cok cabuk gaza geliyorsunuz, degisik oyun planlarina ihtiyacimiz oldugu maclar olacak ve arda tek basina bir oyun planidir.

arda için kavgaya degmez.verecegi katkı önemli.oynamak,mücadele etmek kafasında degilse trübünde durur.bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt