Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
230.jpg

Su an Selcuk

İkili tartışmalar hakaret boyutuna varır ise konuyu kilitlemek durumda kalacağım. Lütfen beyler kendimizi ifade ederken, küfür ve hakaret kullanmanız gerekmez. İyi Forumlar. Bizleri sizlere müdahale etmek durumunda bırakmayın. Hepinizi saygı ile selamlıyorum.

Bu koca kafa geldiğinden 2 hafta sonra, Selçuk kardeşim çok iyi topçu neden oynamıyor diye alttan alttan fitneyi sokar her yere. Takımdaki sevgi,dostluk,arkadaşlık her şey gider. Maicon'un kulağına Mariano yengenin kıçına bakıyor falan der sırf huzuru bozmak için

Hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin inşallah

Allah razı olsun abi, Tm'den önereceğin bir bölüm var mı ? Ege veya 9 eylül hedefim, birde akdeniz var ablam ve kuzenim oradan mezun hiç yabancı değilim :)

Arda bizi sattı gitti diye istemeyenler ribery gelsin heykelini dikelim diyorlardı:) sanki o farklı gitti .. çalışırsa oynar bu kadar basit rotasyon için iyi işte bu kadar ölüm kalım meselesi yapmanın anlamı yok. Takımı karıştıracak selçukla filan diyenler selçuk bu saatten sonra çorbayı bile karıştıramaz geçti o devirler..
Arda herşeye burnunu sokan birisi, yedek kalmayı kabullenecegini sanmıyorum

ALE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kiralama ücreti almayacaklarsa+maaşının yarısını ödeyeceklerse ben olumlu bakıyorum Arda işine.Ne kadar garip karakterli bi adam olsa da senin benim gibi Galatasaraylı adam takımı sabote edeceğini vs düşünmüyorum.

Vatani görevi için askere gidecek Batuhan kardeşimize Allah kavuştursun diyorum. Sağ salim tezkereni al gel. Hayırlı olsun.

Gelirse de dünyanın sonu değil. Ama kesinlikle iyi idare edilmesi lazım, edilemezse yandık. Çok yavaş oynuyor, el freni gibi ama kapanan takımları açmamıza büyük katkıda bulunur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah razı olsun abi, Tm'den önereceğin bir bölüm var mı ? Ege veya 9 eylül hedefim, birde akdeniz var ablam ve kuzenim oradan mezun hiç yabancı değilim :)

Valla bayagıdır uzagım olaya bende bu sene KPSS çalışacagım, önemli olan senin ne istedigin; nerede mutlu olacagın. İyi düşün taşın derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt