Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Sisteme uymaz söylemi de saçma geliyo bana. Arda bizim oynamaya çalıştığımız futbolu world class seviyeye çıkarmış Atletico Madridde yıldızlaştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linnes, Tolga ve Garry takımın hemen hemen en gençleri olarak kesik yiyecekler. O bölgeler de ortalama 30 yaş seviyesine çıkacak.
Linnes > Lato
Tolga > Arda
Garry > Feghouli
Birde şimdi şurada gelmesini destekleyenlerin bir çoğu Sneijder için cadı avı başlatanlar. Yatıyor, göbekli, çeteci ve buna benzer yakıştırmalar yapıyorlardı, şimdi karakter olarak daha beterini, performans olarak daha beter haldeki birinin gelmesini istiyorlar.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 17983
ispanyollar yapmış. :confused: Bu kadar istenmemesinin sebebi ne acaba ya çok merak ediyorum?
Arda gelip takımı karıştıracak düşüncesine ise katılmıyorum. Tarık'la Tolga'yla Hakan'la olmaz o işler artık, tüm çöp arkadaşları gitti veya gidecekler inşallah yarın. Tudor da yönetir bence Arda'yı. Simeone havası seziyorum henüz deneyimsiz ama hırslı hocamızda. Sneijder'e Fatih Terim bile böyle net posta koyamadı da sistemi değiştirdi Sneijder için zamanında. Arda bu güzel takımı hele ki hiç bozamaz. 9 yabancı var 11 de. :asd22:
Gelmesini istemememin sebebi ise adamlık, iman, siyaset, delikanlılık derslerini sürekli verecek olması. Arkadaşların da bahsettiği gibi kaptanlık da öyle ucuz değil. Muslera giderse ancak alır/almalı. Savaşsın, çabalasın, o göbeği eritsin yine baş tacı eder bu taraftar onu.
Gelirse de ;
"Taraftarız biz çekeriz cefa Arda Turan lütfen o çeneni kapa."
demekten başka çare kalmıyor. İnşallah kapar.![]()
Lato bence yedek olacak. Fegh 27 yaşında Rodri 26. Arda 29 Tolga 25. Çok fazla yaşlanmıyoruz.
Ne için içinde değildiği yahu, adam kendi açıkladı bunu. Gitsin, herkes bir yerde sevindi Avrupa'ya gitmesine. Ama gidecekse son dakika değil, son anda apar topar Rierayı aldık ne çabuk unuttunuz. Allahtan adam ilk başlarda kötü başlamasına rağmen iyi götürdü işi. Neden stada gelinmeden bu kulübe destek olunamıyor mu?İşin içinde değildik. Gelişen olayları bilmiyoruz. Bence Arda gitmeyi kafasına koymuştu ve doğru olanı yaptı. Kalsaydı belki hem bizim hem Arda için kötü bir sezon geçebilirdi. Asla ihanet olarak değerlendiremeyiz. Arda formayı hakederse giyer. Bizede desteklemek düşer.
Sahada ıslıklarım, küfrederim diyenleride önce stadlara bekliyoruz. Buralardan yazmak kolay. Boş yapmayalım. Gerçekçi olalım.
Birde şimdi şurada gelmesini destekleyenlerin bir çoğu Sneijder için cadı avı başlatanlar. Yatıyor, göbekli, çeteci ve buna benzer yakıştırmalar yapıyorlardı, şimdi karakter olarak daha beterini, performans olarak daha beter haldeki birinin gelmesini istiyorlar.
O İspanyolların aklını alırım. Tamam Ardaya sinirliyiz ama takımlarında o kadar boktan adam varken o kadar boktan yönetiliyorken bir Arda mı batmışEkli dosyayı görüntüle 17983
ispanyollar yapmış. :confused: Bu kadar istenmemesinin sebebi ne acaba ya çok merak ediyorum?
Arda gelip takımı karıştıracak düşüncesine ise katılmıyorum. Tarık'la Tolga'yla Hakan'la olmaz o işler artık, tüm çöp arkadaşları gitti veya gidecekler inşallah yarın. Tudor da yönetir bence Arda'yı. Simeone havası seziyorum henüz deneyimsiz ama hırslı hocamızda. Sneijder'e Fatih Terim bile böyle net posta koyamadı da sistemi değiştirdi Sneijder için zamanında. Arda bu güzel takımı hele ki hiç bozamaz. 9 yabancı var 11 de. :asd22:
Gelmesini istemememin sebebi ise adamlık, iman, siyaset, delikanlılık derslerini sürekli verecek olması. Arkadaşların da bahsettiği gibi kaptanlık da öyle ucuz değil. Muslera giderse ancak alır/almalı. Savaşsın, çabalasın, o göbeği eritsin yine baş tacı eder bu taraftar onu.
Gelirse de ;
Ekli dosyayı görüntüle 17983
Gelirse de ;
Sisteme uymaz söylemi de saçma geliyo bana. Arda bizim oynamaya çalıştığımız futbolu world class seviyeye çıkarmış Atletico Madridde yıldızlaştı.
Sneijder göbekli çetecei kan emicidir. Yakıştırma değil GERÇEKLER. Ardanın karakteri her türlü sneijderden iyidir. En azından deplasmandan kaçmaz arda. Parasını alıp son 5 hafta oynayıp taraftarın sevgiliside olmaya çalışmaz. Sneijderi destekleyip ardaya sırt çevirmekte komik. Ben Ardayı savunmuyorum ancak. Sneijder 5 sene kaldıysa 3 ü boş. Arda ise oynadığı yılların sonu dışında dolu dolu oynamış birisi. 5 gol 15 asist demessen seviniriim.
yazdığımın hiç bir yerinde o cadı avının haklı veya haksız olduğu ile ilgili tek satır yok, mevzu o değil hiç oralara gitme. O cadı avında ortaya konan kriterlerden çok daha kötü durumda olan, bu takımın oynadığı oyuna ve tempoya ayak uydurması imkansız olan adamı isteyerek yapılan döneklik mevzu. Ayrıca o kuş resminin hesabınıda sorucam, merak etme.O cadı avı yapanların ne kadar haklı oldugu bu gunlerde ortada kenancıgım
Linnes, Tolga ve Garry takımın hemen hemen en gençleri olarak kesik yiyecekler. O bölgeler de ortalama 30 yaş seviyesine çıkacak.
Linnes > Lato
Tolga > Arda
Garry > Feghouli
Carrasso
??? Serdar Ahmet Latovlevici
Tolga Selcuk
Sinan Arda Yasin
Eren
Türkiye kupasini alir bizim yedek kadro. Sag bek yok iste gerci gördügünüz kadariyla
yazdığımın hiç bir yerinde o cadı avının haklı veya haksız olduğu ile ilgili tek satır yok, mevzu o değil hiç oralara gitme. O cadı avında ortaya konan kriterlerden çok daha kötü durumda olan, bu takımın oynadığı oyuna ve tempoya ayak uydurması imkansız olan adamı isteyerek yapılan döneklik mevzu. Ayrıca o kuş resminin hesabınıda sorucam, merak etme.