Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'yı zorla takımda tutmak istediler. Son zamanlara kadar tuttular ama daha sonra göndermek zorunda kaldılar. Bu yıl Sneijder'in gideceği 3 ay önceden belli olduğu gibi Arda'nın gidişide belliydi. Neden anlamakta zorlanıyorsunuz ki? Ayrıca son yazdığımdan onu anlamanıza üzüldüm. Neyse uzatmayalım. Küçüğünüz olarak bir tavsiye vereyim. Siyasi düşünmeyin bırakın, kininizi içinizde saklayın.
Yahu kardeşim söz ağızdan bir kere çıkar, ihtiyaçım var diyen adama kalıyorum sözü veriyorsan kalacaksın, hele ki bunu kendi ağzından beyan ediyorsan. Buna rağmen bırakıp gidiyorsan, hemde son dakikada, o sözü yemiş olursun. Çocuk oyuncağı mı bu, kadro planlaması diye bişey var. Bunun ben neresini anlayayım? Birine söz vericem, o kişi planlarına bende dahil edecek ama ben son dakika basıp gidicem. Eee o yazdığın son sözden başka be anlayayım canım kardeşim, burdan sallamak kolay stada gelin. Ne demek istediğini açıkla madem. Hiç bir siyasetim yok, bu adamı bu takıma getirmek hiç ama hiç hayırlı olmayacak.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Arda' nın bireysel performansı ayrı konu; bu şartlarda kendisini zorlarsa skora katkı vermesi filan olasıdır elbette. Ancak daha çok önemsediğim konu orta-uzun vadede takımdaki sinerjiyi bozacağına dair endişemdir. 18 yaşında çocuk değil artık, 3 ay sonra 31 i tamamlayıp 32 den gün alıyor olacak. İflah olmaz egosunu frenlemekten aczini ispatlamak için daha ne yapsaydı yahu?...

Arda' nın bireysel performansı ayrı konu; bu şartlarda kendisini zorlarsa skora katkı vermesi filan olasıdır elbette. Ancak daha çok önemsediğim konu orta-uzun vadede takımdaki sinerjiyi bozacağına dair endişemdir. 18 yaşında çocuk değil artık, 3 ay sonra 31 i tamamlayıp 32 den gün alıyor olacak. İflah olmaz egosunu frenlemekten aczini ispatlamak için daha ne yapsaydı yahu?...

Yapma abi gözünü seveyim, Arda bizim takımdaki herkesten iyi futbolcu. Diğer dediklerine aynen katılıyorum, umarım bir kenara bırakır o tarz saçmalıkları, çok zor ya neyse.

Volkan Yılmaz‏
@_vlknylmz
Takip ediliyor
Daha fazla
Arda transferi için NEF sponsor oldu. Arda Turan 4 milyon euro karşılığında 2 yıl kiralandı.

EDİT: Kiralama ücreti.

Ispanyol medyasinda Arda haberini sadece RAC1 verdi... diger ispanyol spor siteleri RAC1'i kaynak gosteriyorlar, bizim basindan ve GS muhabirlerinden ses yok

Yarin ola hayrola

Gelecek olan adam sütten çıkmış ak kaşık dimi. Daha takım ile bir alakası yokken yerlerde sürünen adamın avukatlığını yaptı, gelmiş burda karakterden, çeteci değilden bahsediyorsun, hey yavrum hey. İhtiyacımız olan dönemde ki teklifi komik bulup, şimdi kendi götü sıkıştığı için gelen adamın karakterini ben tuvalet kağıdı olarak bile kullanmam. Bu adam milli formayı bile sattı, gitti milli maçta top oynamayıp birde dayılık yaptı siz neden bahsediyorsunuz. Kan emici dediğiniz adam 4,5 Milyonu bir kalemde bırakıp gitti, Prim yüzünden kavga çıkarıp, işlerin büyüyüp Avrupa Şampiyonasında milli formayı satacak noktaya getirecek karakterin yakınından bile geçmedi.

1. Si Sneijder 4.5 u bırakmadı, bonservisini alabilmesi için eline yönetimle anlaştılar. Ayrıca teklifi komik buldu haberi kolpa. Bana kanıtla Arda'nın resmî yada videolu açıklaması olarak o sözleri dahası foruma girmem. Ayrıca prim mevzusu hala net değil, kimse çıkıp ne olduğunu anlatamadı, çünkü herkes bi bok yemiş belliki.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haberi sadece bir kaynak verdi, beklemekte fayda var. Ben kolpa olduğunu düşünüyorum hala.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Volkanı son güne kadar beklettiler arda için adam kas yapmaktan ronaldoya dönüştü.. yarın göztepeye gider artık:)

zaten nef sponsor olacak maasını karsılayacak deniyordu,markalarında reklam yüzü olacakmıs arda

1. Si Sneijder 4.5 u bırakmadı, bonservisini alabilmesi için eline yönetimle anlaştılar. Ayrıca teklifi komik buldu haberi kolpa. Bana kanıtla Arda'nın resmî yada videolu açıklaması olarak o sözleri dahası foruma girmem. Ayrıca prim mevzusu hala net değil, kimse çıkıp ne olduğunu anlatamadı, çünkü herkes bi bok yemiş belliki.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamı göndermek isteyen yönetim, bonservis istiyorsa alsaydı. Hani gönderebiliyormusun eldeki çöpleri rızaları olmadan. Maşallah haklı çıkmak için net olan konuları bile eğip büküyorsunuz. Ha ayrıca konu sneijderin gidip gitmemesi değildi, oynamıyor, yatıyor, çeteci diye cadı avı yapanlar, şimdi çeteci, Form olarak çok kötü durumda olan adamı istiyor, mevzu buydu.

Arda Turan: Galatasaray'ın Teklifi Cok Komikti - Haber365 - 365 Gun Haber, Guncel Haber, En Son Haberler

Gerçek mi uydurma mı bilmem ama herşeye açıklama yapan adamdan tek satır yalanlama gelmedi.

Prim mevzusu kolpa falan değil, müdahil olan herkes açık açık olmasa bile kabul etti, örnek takım kaptanı olarak bu konuyu teknik direktör ile konuşmam doğal, kendi açıklaması. O konudan doğru işi azıttılar, sonuç Arda başta ve en kötü olmak üzere ortaya konulan futbol.

Son düzenleme:
@futbolarena

223.jpg
Arda Turan 2 yıllığına kiralık olarak Galatasaray'da! (RAC 1 - Katalan radyosu)

bunlar bile düzeltmiş.o haberde kesin bile 2 yıllık anlaşma imzaladı diyo.bakalım : )

Adamı göndermek isteyen yönetim, bonservis istiyorsa alsaydı. Hani gönderebiliyormusun eldeki çöpleri rızaları olmadan. Maşallah haklı çıkmak için net olan konuları bile eğip buluyorsunuz.

Arda Turan: Galatasaray'ın Teklifi Cok Komikti - Haber365 - 365 Gun Haber, Guncel Haber, En Son Haberler

Gerçek mi uydurma mı bilmem ama herşeye açıklama yapan adamdan tek satır yalanlama gelmedi.

Prim mevzusu kolpa falan değil, müdahil olan herkes açık açık olmasa bile kabul etti, örnek takım kaptanı olarak bu konuyu teknik direktör ile konuşmam doğal, kendi açıklaması. O konudan doğru işi azıttılar, sonuç Arda başta ve en kötü olmak üzere ortaya konulan futbol.

ne güzel işte.şimdi Galatasaraya muhtaç.eşek gibi çalışmak zorunda formayı almak için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt