Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç sanmıyorum Sergen, hemde hiç. Bakın tekrar ediyorum, Arda kulağını tıkayıp ben artık Futboluma bakıcam dese bile, Medya daha ilk antrenmana çıkmadan haber stoğu yapıcak. Çünkü şu anda ellerinde bizi karıştırabilecekleri malzeme yok, herşey iyi gidiyor. Arda, bu konuda onlar için maden olacak, bakın tekrar ediyor altını çiziyorum, tamamen Ardadan bağımsız.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu da bir ihtimal ama tersi de olabilir sonuçta taraftar sevmiyor bir şekilde arayı düzeltmek isteyip takımı kenetleyebilir de mümkün mü mümkün fakat büyük bir kumar olacak eğer ki olumsuz teperse Tudor arda'yı tamamen yer eğer ki olumlu olursa da bu takım bu ligi duman eder burada arda'nın niyeti ve davranışları çok önemli olacak

hiç sanmıyorum Sergen, hemde hiç. Bakın tekrar ediyorum, Arda kulağını tıkayıp ben artık Futboluma bakıcam dese bile, Medya daha ilk antrenmana çıkmadan haber stoğu yapıcak. Çünkü şu anda ellerinde bizi karıştırabilecekleri malzeme yok, herşey iyi gidiyor. Arda, bu konuda onlar için maden olacak, bakın tekrar ediyor altını çiziyorum, tamamen Ardadan bağımsız.

arda medyaya konusmayacak.medya da arda dan uzak tutulacak.bu kadar basit.

Arda attığı her golde yaptığı her asiste oynadığı her maçta o medyayı züt edecek İnşallah

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda gelmisse gelmistir

Bize dusen oynamamasini ve takimi karistirmamasini saglamak, oynadiginda da destek olmaktir

Umarim bir seyler kanitlamaya geliyordur, gelir gelmez de ozur diler

arda medyaya konusmayacak.medya da arda dan uzak tutulacak.bu kadar basit.
Siz bunların medyanın umrunda olacağını mı sanıyorsunuz? Bu medya kimlerin başını yedi bu ülkede ne çabuk unutuyoruz bunları.
Arda attığı her golde yaptığı her asiste oynadığı her maçta o medyayı züt edecek İnşallah

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyse ne diyeyim.
Gelirse inşallah karalamalarım boşa çıkar,kızgınlığım boşa olur,küfürlerim boşa olur , utanan ben olayım.hiç inanmasamda beni utandırır katkı sağlar.
Ne olacaksa Galatasaray'ın iyiliğine olsun inşallah.

bizim maicon, fernando falan bunu bi güzel döver artistlik yapmaya kalkarsa, siz rahat olun.

Yönetim karar vermiş ise yapacak bişey yok, muhtemelen doğru ise imzalar bile atılmıştır. Umarım Galatasarayın bir gram hakkına, kendisi veya onun üzerinden girilmez. Yoksa bu takımda taraftar olarak üç kuruşluk dahi olsa hakkımı helal etmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt