- 2 Temmuz 2011
- 140.121
- 60.217
- 5.628
ben yatıyom.ama sanmayınki ben gittim.hep buralARDAyım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben yatıyom.ama sanmayınki ben gittim.hep buralARDAyım.
Gerçekten böyle mesajlar yazarken ayıp ettiğinizi falan bir saniye olsun düşünüyormusunuz? Gelirsin, Ardayı neden istediğini yazarsın eyvallah ama ikide bir aykırı fikirde olan insanlara yakıştırmalarda bulunmak nedir be kardeşim. Bari yakıştırma yapmadan önce yazılanı mesajları anlamaya çalışın. Kimsenin Ardanın yeteneği ile derdi yok. Şu an bitik hali, hadi oda giderilir ve yediği haltlar yüzünden bu kaygı. Arda uslu dursa bile Medya durmayacak, daha üç gün önce adamın maçtan iki saat önce çekilen resmini ve Ali Dürüst ile olan konuşmasını malzeme yapıp sevos etti adamlar. Hadi yakıştırmalarda bulunuyorsunuz bunlarıda mı görmediniz? Unutuldu desek daha üç gün önceydi be kardeşim.Siz harbiden kafayı yemişsiniz.. Arda gibi adama sırtını dönüyor millet. Olum bu kafayı bonz bile yapmıyodur siz ne içiyorsunuz la?
Messi hayırlı olsun diyebilirmiyiz o zaman?Ligue 1 Turkce sur Twitter : "Carrasso : "Uzak bir yere gitmek istemiyordum fakat Bafe Gomis Galatasaray'a gelmem konusunda beni ikna etti ve pişman olmayacağımı soyledi" https://t.co/hkCpaZzVUM"
Büyük futbolcu getirmenin faydaları başka futbolcu alırken referans verirler :asd22:
Messi hayırlı olsun diyebilirmiyiz o zaman?
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Saha içine kimse konuşmaz mı? Futboldan pek anlamıyorsun sanırım koşmayı geçtim yürüyecek hali yok.En az 6-7 kilo fazlası var göbeği göruünüyor formanın altından.Galatasaraya transfer olmanın şartı iyi Galatasaraylı olmaktan geçiyorsa benide transfer etsinler.
Deli Hikmet kadar filmde boş yapan başka bir adam daha yoktu. Kafa açıyodu adam çıktığı bölümlerde.23:52 den itibaren izleyin