Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben yatıyom.ama sanmayınki ben gittim.hep buralARDAyım.

Siz harbiden kafayı yemişsiniz.. Arda gibi adama sırtını dönüyor millet. Olum bu kafayı bonz bile yapmıyodur siz ne içiyorsunuz la?

Arda olayinin tek etkisi hakemler ve medya ustunde olur..onun disinda cetecilik yapar kesin bu. Suarez neymar gibi sempatik adamlarla takilmayip trdeki arkadaslarini ispanyaya cagiran adam burda da devam eder.ona buna ayar cekmeye calisir bosuna gundem olacak.

Lato ve linnese de yazik olacak gercekten felc olacak o kanat

Yahu Fiko ve Aziv Yildivim resmen Ligden cekilecek hale geldi.. Siz hala neler diyorsunuz :@@@

Siz harbiden kafayı yemişsiniz.. Arda gibi adama sırtını dönüyor millet. Olum bu kafayı bonz bile yapmıyodur siz ne içiyorsunuz la?
Gerçekten böyle mesajlar yazarken ayıp ettiğinizi falan bir saniye olsun düşünüyormusunuz? Gelirsin, Ardayı neden istediğini yazarsın eyvallah ama ikide bir aykırı fikirde olan insanlara yakıştırmalarda bulunmak nedir be kardeşim. Bari yakıştırma yapmadan önce yazılanı mesajları anlamaya çalışın. Kimsenin Ardanın yeteneği ile derdi yok. Şu an bitik hali, hadi oda giderilir ve yediği haltlar yüzünden bu kaygı. Arda uslu dursa bile Medya durmayacak, daha üç gün önce adamın maçtan iki saat önce çekilen resmini ve Ali Dürüst ile olan konuşmasını malzeme yapıp sevos etti adamlar. Hadi yakıştırmalarda bulunuyorsunuz bunlarıda mı görmediniz? Unutuldu desek daha üç gün önceydi be kardeşim.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
-------------------------------Muslera------------------------------
Mariano---------Maicon------Denayer-------------Latov
-----------------------------Fernando--------------------------------
---------Feghouli..........Ndiaye...............Arda-------------
-----------------------------Belhanda---------------------------------
-------------------------------Gomis------------------------------------;
Döşer bu kadro...

Saha içine kimse konuşmaz mı? Futboldan pek anlamıyorsun sanırım koşmayı geçtim yürüyecek hali yok.En az 6-7 kilo fazlası var göbeği göruünüyor formanın altından.Galatasaraya transfer olmanın şartı iyi Galatasaraylı olmaktan geçiyorsa benide transfer etsinler.

Tudorun antremanini yesin iki ay o zaman gorecegim ben o gobegi

Geldi mi şimdi bu ortalık karıştıran koca kafa ? Son durum nedir.? Müthiş giden bir araca resmen fren taktırıyoruz.

Arda transferi ile hakemlerin bize olan negatif etkisini kaldırır. Rakiplere psikolojik baskı yapar. Ama saha içinde ne verir saha dışında ne gibi oluşumlar içimde olur muamma.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda geliyor artik bitti. Bize desteklemek duser. Gelsinde zaten.. sol kanada koyacak baska iyi futbolcu varmi piyasada?
Herkez bizim tokezlememizi beklerken medyaya en ufak koz vermemiz lazim... 66 koca kafaliyi bagrimiza basmaliyiz beyler.. Akilli olun
Kim bilir ne haber cikaracaklar Arda ile ilgili sezon boyunca... bu hataya dusersek sampiyonluk gider.

Arda nedir abi kafayi yemiş bunlar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt