Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi tane muhabir bile sormadı değil mi latoya sakatlığın tamamen geçti mi diye

Lato biraz zor konuşuyordu,harbiden burun,çene damak falan gitmiş galiba daha yeni yeni toparlıyor gibi

hakan,jong,donk,tarık,umut g,endoğanı falanda sormamışlar heralde

bu basın toplantılarıda körler sağırlara dönmüş iyice

lisecilerin genel kurulm için toplanıp pilav gününe dönmeleri gibi

Tamam iste, taraftari dinleyerek dogru yolu bulmuslar.
Bunun takima zarar vermekle ne alakasi var?
Sen kendi sebeblerince gelmesini istiyorsun diye haklimi oluyorsun?
Bende kendi sebeblerimce, bu takima tavrilari ile, karakteri ile zarar verecegini düsündügüm icin istemiyorum.
Futbol artik bir sektör, bu sektörde en önemli gelir kaynaklarindan birini, müsterini dinlemeyeceksin de kimi dinleyeceksin?

Yöneticiysen takım menfaatleri için aklınla en doğrusunu yapmaya çalışacaksın,herkes haddini bilmeli ve işini yapmalı profesyonel bir şekilde. Eğer şampiyonluk yolunda takımın ihtiyacı varsa yapacaksın o transferi. Sneijder giderken taraftarın dediğini yaptı mı? Bu açıklama samimi de değil istemeyen insanlar ilk gün de istemiyordu ama sen son güne kadar almaya çalışıp sonra böyle dersen saçma olur bana göre. Umarım Tolga ve Garry saç baş yoldurmaz da pişman olmayız. Yasin bencilini saymıyorum bile artık.

Yöneticiysen takım menfaatleri için aklınla en doğrusunu yapmaya çalışacaksın,herkes haddini bilmeli ve işini yapmalı profesyonel bir şekilde. Eğer şampiyonluk yolunda takımın ihtiyacı varsa yapacaksın o transferi. Sneijder giderken taraftarın dediğini yaptı mı? Bu açıklama samimi de değil istemeyen insanlar ilk gün de istemiyordu ama sen son güne kadar almaya çalışıp sonra böyle dersen saçma olur bana göre. Umarım Tolga ve Garry saç baş yoldurmaz da pişman olmayız. Yasin bencilini saymıyorum bile artık.
Hic bir pismanlik olmaz merak etme.
Bu adamin gelmesi, takimin icine dinamiti birakmak olacakti.
Bu yüzden Yönetim bu Transfer döneminin en dogru kararini almistir.

Belyer biz latoyu kapa bildirmek icin neyi bekliyoruz? Acaba cenesiyle mi imzaliyor da daha hala bildirmemisiz??

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Pardon dün gece bildirilmis. Görmedim. Iyi sartlar.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Evren Göz : Başkan haklı valla Denayer sorusu çok saçma soruydu :) Onu sohbet esnasında sormak, basın toplantısında sormaktan daha mantıklı olurdu.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

85.jpg

Basganim bu nasil bir durus oyle, karizmaya bak be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt