Mehmet Salih
Sarı Üye
- 16 Ağustos 2011
- 564
- 337
- 1.323
Çıkar lan Vasfi !
Gölgesinde serinleyecem
Gölgesinde serinleyecem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla onun antuda bir kaç yorumunu okudum adamı polyana görse ulan Allah belamı versin ben bunun yanında pesimistim der oturur ağlar.Öyle biri beyin yok.O yüzden bir Galatasaraylının iqsuna ulaşması çok zor hocam.Zaten aslinda icten ice bize yanliyor yozgat66,gizli hayranlığı var kabullenmek istemiyor
Emre ile Deniz fazla lüks olmuyor mu ben anlamadım hiçbir şeyEstağfirullah kardeş bende yatarken gördüm şaşırdım ne ara geldi bu denyo diye bein sportsa bakıyordum Liverpool haberlerine.
deniz olayının kaynağı ne hocam nerde yazıyor
ne olayım demiş.febeli olmuş daha büyük eziyet mi var

Sözleşmesi bitecek adama 3 milyon Euro falan verilecekse gerek yok.Alt yapıdan adam çıkar daha iyi.Bıktım bu adamlara para kaptırmaktan.Ali yavuz dün Aslan gibi oynadı.Onu alacağıma Scout transferi yaparım en kötü.Emre ile Deniz fazla lüks olmuyor mu ben anlamadım hiçbir şey
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben gördüm de luyindama kap gelince geçiverdi bende türüç kap mı diye şaşırdım hatta.Nerden nereye geçiyor bunlar dedimLigtv son dakika geçmiş bir arkadaş yazdı
Mosesin feghouliden daha iyi oldugunu düşünen embesil futbol cahillerinden beklenen bir açiklama olmuş