Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten aslinda icten ice bize yanliyor yozgat66,gizli hayranlığı var kabullenmek istemiyor
valla onun antuda bir kaç yorumunu okudum adamı polyana görse ulan Allah belamı versin ben bunun yanında pesimistim der oturur ağlar.Öyle biri beyin yok.O yüzden bir Galatasaraylının iqsuna ulaşması çok zor hocam.

Delircem adamlar Falcao´yu da almış. arkasına Nainggolan´ı da getiriyorlar. Solda Babel‚ sağda Feghouli... Bekler Nagatomo‚ Mariano‚ stoperler Marcao‚ Luyindama‚ Kalede Muslera... Bi tek orta ikilide Feghouli´nin yanına Melo tipi bi adamları eksik onu da bulurlar. Bizimse adamların yedeğin yedeği olarak aldıkları Jimmy Durmaz´a bile ihtiyacımız var. Renkdaşlar belki linç yiyeceğim ama Kjaer‚ yanına bi stoper daha gelse‚ Kolarov‚ M´Vila gelse‚ forvete Balotelli gelse‚ sol beke bi yedek daha gelse bizim kalitemiz gene baya düşük kalıyor. Arada uçurum var.
-antu-

1564415710418.webp

Bu takımda Emre Mor izlemek istiyorum. Öyle de olsa böyle de olsa sahaya çıktığında ulan şurada da şunu yapar diye ümitlenmek istiyorum. Bu çocuğu ilk izlediğim günden beri bu takımda olmasını istiyorum.

Gelsin de yine aynı şekilde davranırsa küfredelim sıkıntı değil. :)

SÖZCÜ ÖZEL | Son dakika! TFF ile yayıncı kuruluş arasındaki toplantı bitti ancak net bir sonuç çıkmadı. Taraflar önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelecek. Lakin ligler kesin olarak ertelenmeyecek ve maçlar daha önce belirlenen tarihte başlayacak.

Emre ile Deniz fazla lüks olmuyor mu ben anlamadım hiçbir şey

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sözleşmesi bitecek adama 3 milyon Euro falan verilecekse gerek yok.Alt yapıdan adam çıkar daha iyi.Bıktım bu adamlara para kaptırmaktan.Ali yavuz dün Aslan gibi oynadı.Onu alacağıma Scout transferi yaparım en kötü.

daha kap gelmez. rodop yazardı yoksa.

Falcao bugün de gelmedi admin alev atardı gelseydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt