Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rengim Nainggolan kiralık 1.5 , Falcao beleş, Onyekuru kiralık 1.5, Banega 7, Samatta 10
Diagne’yle Belhanda’yı da satıyorum 15 ve 10’a bu kadroyu kuruyorum ama 14 yabancı sınırı yetmiyor
FM modu oldu biraz tabi ama olmayacak şey de değil gibi geliyor.
Diagne vedat oda degisecekİlk 11'leri göz önüne alırsak Fb'nim bizden önde olduğu mevki var mı sizce?
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
beybiyle aran nasıl
bu survivorcunun Yönetim ile yakinligi var mi
İlk 11'leri göz önüne alırsak Fb'nim bizden önde olduğu mevki var mı sizce?
her mevkide de önde olsa takım olarak önde olamaz mevcut camia yapısıyla. anca kader kısmet veya şike teşvik gibi durumlar müstesna.İlk 11'leri göz önüne alırsak Fb'nim bizden önde olduğu mevki var mı sizce?
Mac KanyonMacfite mi gidiyorsun üstad?
Şuan yok gibi ama onlarda transfer yapacak, dos da onegecebilirler, bir de bek performansları daha istikrarlı olabilir defansif açıdanİlk 11'leri göz önüne alırsak Fb'nim bizden önde olduğu mevki var mı sizce?
İlk 11'leri göz önüne alırsak Fb'nim bizden önde olduğu mevki var mı sizce?
diagne vedattan iyiDiagne vedat oda degisecek
Defansta ki sığır sayısında bizden öndelerİlk 11'leri göz önüne alırsak Fb'nim bizden önde olduğu mevki var mı sizce?
Emin değilim ama Taffarel ayrılırsa kaleci antrenörüde bizi geçebilirlerİlk 11'leri göz önüne alırsak Fb'nim bizden önde olduğu mevki var mı sizce?