Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera > Harun
Nagatomo > Hak
Marcao > Serdar
Luyindama >>>>>> Sadik
Mariano > Isla
Donk = Jailson
Seri > Emre b.
Babel> Garry
Belhanda > Kruse
Feghouli > Moses
Diagne = Vedat

Aksini iddaa eden varmi :)

Guncel kadrolar bunlar tamamen objektiv baktim

Hatta fenerli birini daha iyi gostereyim objektiv goruneyim diye poz degisikligi yapayim dedim yine olmadi

Agir ezmisiz kadroda

İlk 11'leri göz önüne alırsak Fb'nim bizden önde olduğu mevki var mı sizce?

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dany twitter yok ile ilgili görsel sonucu

Cahill haberleri dogruysa böylemi olacak acaba

Mariano—-Luyin———Cahill——-Naga

————————Marcao——————

—————-Seri——————————

Feguli——————-Belhanda——-Babel

———————-Falcao———————
stoper ve beklerimizin tamamı gerektiğinde dos oynayabilecek nitelikte ama asıl mevkisi dos ya da box to box bir transferin o bölgeye gelmesi daha iyi olur.

Ya tamam bizim oyuncuda yapma gozunu yiyim diagne yani berbat bir adam eger gercekleri soylemezsek bizde antuya doneriz bu dedigin serdar ile sadigin lyu ile marcaodan iyidir demekle ayni sey
Vedat iyi demek için de bence yeterli veri yok, her oyuncu Diagneden iyidir tarzı yorumlar yapanlardansan, ona bişey diyemem, ama bu tarz tarafsızlık değil bence

——————Muslera——————
-Mariano-Luyi—Marcao-Naga—
—————Ömer Bayram————
———Seri—————Belhanda—-
-Feghouli————————Babel-
———————Falcao—————

:asd:

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

——————Muslera——————
-Mariano-Luyi—Marcao-Naga—
—————Ömer Bayram————
———Seri—————Belhanda—-
-Feghouli————————Babel-
———————Falcao—————

:asd:

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ömer'i çıkar ordan takım çöker

cahill ismini bu twitterdaki bir süzme gerizekali atmisti. onuda dm'den biri gaza getirip sürekli g.tünden uydurma isimler yazip buna yediriyordu

cahilmisiniz arkadaslar ne cahilli ya

fanatik filan bi kac hafta geriden geliyor iste forumun güncel nöbet sayfalarini okusunlar pls

Vedat iyi demek için de bence yeterli veri yok, her oyuncu Diagneden iyidir tarzı yorumlar yapanlardansan, ona bişey diyemem, ama bu tarz tarafsızlık değil bence
Renktas diagnede mucadele yok hirs yok fizigi var kullanamiyor bitiricilik oda yok kaleci ile karsi karsiya penalti almaya calisan adam gozumde forvet degildir net kasimpasa donemi beni baglamaz ben bizdeki durumuna bakarim bombos bir adam zaten iyi olsa digane yi satmaya vedati almaya calistik teknik ekip bile kabul etmis bizde etmeliyiz bence

Muslera > Harun
Nagatomo > Hak
Marcao > Serdar
Luyindama >>>>>> Sadik
Mariano > Isla
Donk = Jailson
Seri > Emre b.
Babel> Garry
Belhanda > Kruse
Feghouli > Moses
Diagne = Vedat

Aksini iddaa eden varmi :)

Guncel kadrolar bunlar tamamen objektiv baktim

Hatta fenerli birini daha iyi gostereyim objektiv goruneyim diye poz degisikligi yapayim dedim yine olmadi

Agir ezmisiz kadroda
kruse > yunus
belhanda > tolgay

olmalıydı

[#Mercato] Selon l'Equipe, l'AS Monaco est disposé à libérer Radamel Falcao de sa dernière année de contrat (pour service rendu). Le colombien disposerait d'une belle offre de Galatasaray qui lui proposerait un salaire plus important que ce qu'il touche à l'heure actuelle. https://t.co/Rkb7EH2jIG

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Türkçesi ne kardeş

VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt