- 28 Ağustos 2018
- 2.049
- 1.962
- 698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya tamam bizim oyuncuda yapma gozunu yiyim diagne yani berbat bir adam eger gercekleri soylemezsek bizde antuya doneriz bu dedigin serdar ile sadigin lyu ile marcaodan iyidir demekle ayni seydiagne vedattan iyi
İlk 11'leri göz önüne alırsak Fb'nim bizden önde olduğu mevki var mı sizce?
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
stoper ve beklerimizin tamamı gerektiğinde dos oynayabilecek nitelikte ama asıl mevkisi dos ya da box to box bir transferin o bölgeye gelmesi daha iyi olur.Cahill haberleri dogruysa böylemi olacak acaba
Mariano—-Luyin———Cahill——-Naga
————————Marcao——————
—————-Seri——————————
Feguli——————-Belhanda——-Babel
———————-Falcao———————
Vedat iyi demek için de bence yeterli veri yok, her oyuncu Diagneden iyidir tarzı yorumlar yapanlardansan, ona bişey diyemem, ama bu tarz tarafsızlık değil benceYa tamam bizim oyuncuda yapma gozunu yiyim diagne yani berbat bir adam eger gercekleri soylemezsek bizde antuya doneriz bu dedigin serdar ile sadigin lyu ile marcaodan iyidir demekle ayni sey
Nick zaten mankafanin kısaltması gibi, şaşırtıcı bir post olmamış arkadaşın adına..
bu survivorcunun Yönetim ile yakinligi var mi

——————Muslera——————
-Mariano-Luyi—Marcao-Naga—
—————Ömer Bayram————
———Seri—————Belhanda—-
-Feghouli————————Babel-
———————Falcao—————
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
] Selon l'Equipe, l'AS Monaco est disposé à libérer Radamel Falcao
de sa dernière année de contrat (pour service rendu). Le colombien disposerait d'une belle offre de Galatasaray qui lui proposerait un salaire plus important que ce qu'il touche à l'heure actuelle. https://t.co/Rkb7EH2jIGRenktas diagnede mucadele yok hirs yok fizigi var kullanamiyor bitiricilik oda yok kaleci ile karsi karsiya penalti almaya calisan adam gozumde forvet degildir net kasimpasa donemi beni baglamaz ben bizdeki durumuna bakarim bombos bir adam zaten iyi olsa digane yi satmaya vedati almaya calistik teknik ekip bile kabul etmis bizde etmeliyiz benceVedat iyi demek için de bence yeterli veri yok, her oyuncu Diagneden iyidir tarzı yorumlar yapanlardansan, ona bişey diyemem, ama bu tarz tarafsızlık değil bence
kruse > yunusMuslera > Harun
Nagatomo > Hak
Marcao > Serdar
Luyindama >>>>>> Sadik
Mariano > Isla
Donk = Jailson
Seri > Emre b.
Babel> Garry
Belhanda > Kruse
Feghouli > Moses
Diagne = Vedat
Aksini iddaa eden varmi![]()
Guncel kadrolar bunlar tamamen objektiv baktim
Hatta fenerli birini daha iyi gostereyim objektiv goruneyim diye poz degisikligi yapayim dedim yine olmadi
Agir ezmisiz kadroda
Türkçesi ne kardeş[#Mercato] Selon l'Equipe, l'AS Monaco est disposé à libérer Radamel Falcao
de sa dernière année de contrat (pour service rendu). Le colombien disposerait d'une belle offre de Galatasaray qui lui proposerait un salaire plus important que ce qu'il touche à l'heure actuelle. https://t.co/Rkb7EH2jIG
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi