Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene birini havuç olarak atıyorlar taraftarın önüne, önceden medya eliyle bu yapılıyordu şimdi bizzat yöneticiler yapıyor.

Modeste, Alan, şimdi de Falcao. Taraftarı o isimle oyalayıp, kendi üzerlerinde ki baskıyı azaltıyorlar

Falcao ile ilgili neden olumsuz konuşmalar başladı forumda anlamış değilim. Falcao transferini düşünmeyin artık. Diagne gidişi sonrası gelecek 6 numarayı ve 2. scout forvet transferine odaklanın.

Bu hafta zaten Diagne gitmese siz transferleri unutun, bu herif gitmedikden sonra Falcao gelmez, cünkü sen yillik belki 6 milyon Falcao vereceksin Diagnede bunun yedegi olacak ve piyasa degeri iyice düsecek, bence imkansiz, Diagne gitmese Falcao gelmez

Bu hafta zaten Diagne gitmese siz transferleri unutun, bu herif gitmedikden sonra Falcao gelmez, cünkü sen yillik belki 6 milyon Falcao vereceksin Diagnede bunun yedegi olacak ve piyasa degeri iyice düsecek, bence imkansiz, Diagne gitmese Falcao gelmez
bir insan istenmediği yerde nasıl duruyor utanma bile yok adamda şaşırıyorum

Falcao ile ilgili neden olumsuz konuşmalar başladı forumda anlamış değilim. Falcao transferini düşünmeyin artık. Diagne gidişi sonrası gelecek 6 numarayı ve 2. scout forvet transferine odaklanın.

Tıpkı alan transferi gibi garanti cepte yani Apo çıkar iki ağlar transferin neden yattığına dair sizde yersiniz.

Ben fikrimi söyledim, umarım yanılırım gerçekten almak için girişmişlerdir bu işe

Tıpkı alan transferi gibi garanti cepte yani Apo çıkar iki ağlar transferin neden yattığına dair sizde yersiniz.

Ben fikrimi söyledim, umarım yanılırım gerçekten almak için girişmişlerdir bu işe

Alan transferi ile bu transfer tamamen birbirinden farklı. Ayrıca Abdurrahim bey açıklamalarında her zaman dürüst ve içinden geldiği gibi konuşur. Son olarak Falcao ile ilgili yapılacak tek açıklama KAP açıklaması. Bu konuda rahat olmanızı öneririm. Dediğim gibi diğer transferler odaklanalım.

Falcao’yu yillik 5-5.5 milyon euro’ya ikna etmek buyuk basari

Galatasaraya Gelmis Gecmis En buyuk Futbolcular Hep Fatih Terim doneminde gelmis hepside basarili Olmus Hagi,Sneijder,Drogba ve Gelirse Falcao Basarili olmama gibi bi durumu yok yani.Hagi Fatih Terin doneminde mi geldi pek emin degilim ozamanlara pek yasim yetmiyor.
Bir Galatasaray'lının Hagi dönemini kaçırması bana bile dert oluyor, üzücü bi durum.. Aynı sıkıntı biraderde var benim, 98 doğumlu :)

Marcao yu biz aldiktan sonra diger takimlar da bir anda sol ayakli stoper aramaya başladilar. :asd:

Alternatiflere odaklanmanın vakti geldi.

Galatasaraya Gelmis Gecmis En buyuk Futbolcular Hep Fatih Terim doneminde gelmis hepside basarili Olmus Hagi,Sneijder,Drogba ve Gelirse Falcao Basarili olmama gibi bi durumu yok yani.Hagi Fatih Terin doneminde mi geldi pek emin degilim ozamanlara pek yasim yetmiyor.

Terim milli Takım ile Avrupa kupası '96 gidip geldikten hemen sonra bizim takımın başına geçti. Daha sonra birisi bana Galatasaray Hacı'yı almış dedi. Gaziantepspor mu tam emin değilim de, Hacı diye bir oyuncu vardı :). Yok la Hacı değil Gheorge Hagi'yi dedi. İnanılmaz bir şaşkınlık tabi. Zira o yılların dünya da en büyük oyuncularından biriydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt