- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Cagne niye gitmedi hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her sene birini havuç olarak atıyorlar taraftarın önüne, önceden medya eliyle bu yapılıyordu şimdi bizzat yöneticiler yapıyor.
Modeste, Alan, şimdi de Falcao. Taraftarı o isimle oyalayıp, kendi üzerlerinde ki baskıyı azaltıyorlar
bir insan istenmediği yerde nasıl duruyor utanma bile yok adamda şaşırıyorumBu hafta zaten Diagne gitmese siz transferleri unutun, bu herif gitmedikden sonra Falcao gelmez, cünkü sen yillik belki 6 milyon Falcao vereceksin Diagnede bunun yedegi olacak ve piyasa degeri iyice düsecek, bence imkansiz, Diagne gitmese Falcao gelmez
Falcao ile ilgili neden olumsuz konuşmalar başladı forumda anlamış değilim. Falcao transferini düşünmeyin artık. Diagne gidişi sonrası gelecek 6 numarayı ve 2. scout forvet transferine odaklanın.
Apo çıkar iki ağlar transferin neden yattığına dair sizde yersiniz.futbolu ingilizlerin oluşturduğu için gayet normalO değil Championship, bizim Süper Lig'den 2 kat fazla değer sahip. Ne düşünüyorsunuz.
Her sene birini havuç olarak atıyorlar taraftarın önüne, önceden medya eliyle bu yapılıyordu şimdi bizzat yöneticiler yapıyor.
Modeste, Alan, şimdi de Falcao. Taraftarı o isimle oyalayıp, kendi üzerlerinde ki baskıyı azaltıyorlar
Tıpkı alan transferi gibi garanti cepte yaniApo çıkar iki ağlar transferin neden yattığına dair sizde yersiniz.
Ben fikrimi söyledim, umarım yanılırım gerçekten almak için girişmişlerdir bu işe
Durum bu sefer ciddi sanki.
Bu arada hg reis
Bir Galatasaray'lının Hagi dönemini kaçırması bana bile dert oluyor, üzücü bi durum.. Aynı sıkıntı biraderde var benim, 98 doğumluGalatasaraya Gelmis Gecmis En buyuk Futbolcular Hep Fatih Terim doneminde gelmis hepside basarili Olmus Hagi,Sneijder,Drogba ve Gelirse Falcao Basarili olmama gibi bi durumu yok yani.Hagi Fatih Terin doneminde mi geldi pek emin degilim ozamanlara pek yasim yetmiyor.
Hoşbulduk Şükrü kardeşim, Apo alacak diyorsun yani

Galatasaraya Gelmis Gecmis En buyuk Futbolcular Hep Fatih Terim doneminde gelmis hepside basarili Olmus Hagi,Sneijder,Drogba ve Gelirse Falcao Basarili olmama gibi bi durumu yok yani.Hagi Fatih Terin doneminde mi geldi pek emin degilim ozamanlara pek yasim yetmiyor.