Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.986
- 17.344
- 1.838
Vasfi Başkan ortaya,üçlü çektir tayfaya!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erik Alonso'ya niye sayıştırıyor bizim taraftar
6M Emreyi Satin alacagiz seneye Seriyi de istersek 18 ordan. Ikisini sezon sonu almak için 24 Milyon gelir elde etmeliyiz. Çok çok zor be
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
vereceği katkı önemli oynamamış oyuncuya erkenden don biçme gereksiz. 18 lik oyuncuyu ne zaman almışız da şimdi alabileceğiz. sponsorlar yeteri kadar kaynak sağlamıyor. kur farkı çok fazla bu şartlar altında 10m luk transfer yapabilmemiz bile mucize.Ben olsam 2 yıl kiralama 1+1 şekinde 5 milyon satın alma koydururdum kesinlikle seneye opsiyon koymazdım çünkü bizim seriyi almamız şart herif 50 milyonluk topçu resmen 18 versek alacağız.
|
Tamam şimdi hatırladımbunun yüzünden gecikti transfer
Seneye yüksek ihtimalle sağ sol bek ihtiyacımız doğacak.Neden? Marcao veya Luyi satilirsa Seri alinirdi sanki. Sampiyonlar Liginde partalacaktik sadece. Ama ikisi birlikte 24 oluyor iste o imkansiz. Isin içine birde Onyekuru katilirsa Kime öncelik taniriz bilemiyorum
Seriyi 18e falan almayız. Yalandan opsiyon koymuşlar.6M Emreyi Satin alacagiz seneye Seriyi de istersek 18 ordan. Ikisini sezon sonu almak için 24 Milyon gelir elde etmeliyiz. Çok çok zor be
emre mor ve falcao gelirse yönetim 6 numara transferi için acele etmez ingiltereden fırsat transferi kovalarlar

Ben 6 numara transferinin hazırda bekletildiğini düşünüyorumemre mor ve falcao gelirse yönetim 6 numara transferi için acele etmez ingiltereden fırsat transferi kovalarlar
Helal lan onyekuru cebin 2 para gördü diye adetlerini , geleneklerini satmamışsın tebrikler Allah bir ömür mutluluk versin size
2011 den beri tiwitterda kolpa gibi durmuyor