Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vasfi Başkan ortaya,üçlü çektir tayfaya!

DopeyImpartialDugong-small.gif

6M Emreyi Satin alacagiz seneye Seriyi de istersek 18 ordan. Ikisini sezon sonu almak için 24 Milyon gelir elde etmeliyiz. Çok çok zor be

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Satılabilecek futbolcularımız var önemli olan en ucuz maliyetle yerini doldurmak. Marcao veya Luyindama satılabilir en basitinden.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben olsam 2 yıl kiralama 1+1 şekinde 5 milyon satın alma koydururdum kesinlikle seneye opsiyon koymazdım çünkü bizim seriyi almamız şart herif 50 milyonluk topçu resmen 18 versek alacağız.
vereceği katkı önemli oynamamış oyuncuya erkenden don biçme gereksiz. 18 lik oyuncuyu ne zaman almışız da şimdi alabileceğiz. sponsorlar yeteri kadar kaynak sağlamıyor. kur farkı çok fazla bu şartlar altında 10m luk transfer yapabilmemiz bile mucize.

Son Dakika Duyum ve Haberler (Konu Dışı Mesajlara "2 Gün" Forum Düzeni Cezası Verilecektir)
bos.gif

WBD Menajerlik CEO´su Erik Alonso‚ Emre Mor´un Galatasaray´a transfer olduğunu Twitter hesabından ´Anlaşma tamamlandı´ diyerek duyurdu.

Devam eder İstanbul gecelerinde hareketlerine inşallah
bos.gif

bos.gif

korku baslamis

Neden? Marcao veya Luyi satilirsa Seri alinirdi sanki. Sampiyonlar Liginde partalacaktik sadece. Ama ikisi birlikte 24 oluyor iste o imkansiz. Isin içine birde Onyekuru katilirsa Kime öncelik taniriz bilemiyorum

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Seneye yüksek ihtimalle sağ sol bek ihtiyacımız doğacak.
Farklı ihtiyaclar olacak elbet .
Satacaksak alabiliriz sadece diye düşünmekteyim.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 milyon + 6 milyon opsiyon gayet uygun

keske kiralik bedeli olmasaydi ama

duruma göre 30 Hazirandan önce aliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt