- 20 Haziran 2011
- 61.012
- 69.459
- 4.758
.Garry is yapacak gibi bu sene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.Garry is yapacak gibi bu sene
Fatih terim ne çaktı ama xdxdOzaman seninde ban yemen gerekir.
Kolaydir banlanin arkasindan konusmak
Sanami? Zevk almissindir umarim xdxdFatih terim ne çaktı ama xdxd
kavga etmeyin uyelerSanami? Zevk almissindir umarim xdxd
Sergen ban mı yedi? Sebebini bilmiyorum ama 2 senedir dikkatimi çeken amatör Galatasaray ruhu sevgisini taşıyan genç bir kardeşimiz. Kimseye bir zararını görmedim. Bana küfretse ben o güzel saatlerce Galatasaray adına uluslararası haberler tarayan kocaman yüreği için şikayetçi olmazdım. Şurda o kadar boş adam var ki ne olduğunu bilmediğim Ya da Galatasaraylı olsa da o kadar boş kafaya sahip olan Sergen gibi gerçek bir Galatasaraylının ban yemesine gerçekten üzülürüm
Kardesım 2 gundur yonetımı sorguluyorsunuz yok ozgurdu yok sergendı yönetıcılıge aday olun buyrun siz yapınSergen ban mı yedi? Sebebini bilmiyorum ama 2 senedir dikkatimi çeken amatör Galatasaray ruhu sevgisini taşıyan genç bir kardeşimiz. Kimseye bir zararını görmedim. Bana küfretse ben o güzel saatlerce Galatasaray adına uluslararası haberler tarayan kocaman yüreği için şikayetçi olmazdım. Şurda o kadar boş adam var ki ne olduğunu bilmediğim Ya da Galatasaraylı olsa da o kadar boş kafaya sahip olan Sergen gibi gerçek bir Galatasaraylının ban yemesine gerçekten üzülürüm
sen ne zaman admin oldun abiEmre Mor KAP bildirimi gelse bari ondan sonra da Falcao, Onyekuru ve defansif orta saha transferine odaklaniriz.