Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry is yapacak gibi bu sene
.
20190730_213852.webp

Bitmiş bir şey yok ama Perşembe belli olur . Yani biterse de bildim bitmezse de bildim demek . Baron dediğiniz adam Ali Naci haberlerini alan adam abartılıyor

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 ağustos Cuma açıklanacak deniyordu bazı yerlerde Setenin açıklamalara göre de Cumaya kalacak gibi

Sergen ban mı yedi? Sebebini bilmiyorum ama 2 senedir dikkatimi çeken amatör Galatasaray ruhu sevgisini taşıyan genç bir kardeşimiz. Kimseye bir zararını görmedim. Bana küfretse ben o güzel saatlerce Galatasaray adına uluslararası haberler tarayan kocaman yüreği için şikayetçi olmazdım. Şurda o kadar boş adam var ki ne olduğunu bilmediğim Ya da Galatasaraylı olsa da o kadar boş kafaya sahip olan Sergen gibi gerçek bir Galatasaraylının ban yemesine gerçekten üzülürüm

Sergen ban mı yedi? Sebebini bilmiyorum ama 2 senedir dikkatimi çeken amatör Galatasaray ruhu sevgisini taşıyan genç bir kardeşimiz. Kimseye bir zararını görmedim. Bana küfretse ben o güzel saatlerce Galatasaray adına uluslararası haberler tarayan kocaman yüreği için şikayetçi olmazdım. Şurda o kadar boş adam var ki ne olduğunu bilmediğim Ya da Galatasaraylı olsa da o kadar boş kafaya sahip olan Sergen gibi gerçek bir Galatasaraylının ban yemesine gerçekten üzülürüm
hqdefault.jpg

GolazooOOOOOoOOOOOOOoOoooooo ooooooooooooooooooooooooooooooo

Kardesım 2 gundur yonetımı sorguluyorsunuz yok ozgurdu yok sergendı yönetıcılıge aday olun buyrun siz yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt