- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Herkese iyi geceler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Didem yalıyor sabahtan beri fenerifb 6-1 kaybetmis aspor'da tek bir olumsuz yorum yok, komedi![]()
Hadi hakki bulut kardesimNaingollan ile ilgili söyle bir iddia var.
Galatasaray Nainggolanın kiralanması için İnterle anlaşıyor. İnter Nainggolan için ciddi bir talip bulamazsa bize verecek. İtalya'daki baş altı takımların hiç birisi Naingollan maaşını karşılamıyor. Baş altı takımlardan birine kiralamak demek Maaşın bir kısmını İnterin vermesi demek. Bi yüzden İnter zarar edeceği gerekçesiyle bu takımlara vermek istemiyor. İnterin şuanki önceliği satmak. Satamazsa İbre bize dönecek.
Bunu teyit ettirmeye çalışıyorum. Daha fazlasını öğrenirsem yazarım.
Kolpacı vs. diyen okursada niyetim kolpa yada yalan haber değil. Nainggolan transferi benim için çok önemli. Bu yüzden araştırıyorum.
Murat belhanda 6 numara ve 8 numaranın yapması gereken görevleri üstlenmeye çalışıyorManuel Fernandes'i tarif etmissin renkdas. Gelsin.
o karıyı görünce bırak kanal değiştirmeyi tv yi kapatıyorumDidem yalıyor sabahtan beri feneri
Bende tiksindim acikcasi bunlarin salak yorumlarindanfb 6-1 kaybetmis aspor'da tek bir olumsuz yorum yok, komedi![]()
Ümit Karan’da yakmış ateşi.

Real Madrid den bahsediyor sanirimErsun Yanal: "Ben skordan başka şeylere bakıyorum. Birkaç gün önce başka takımlar da böyle skorlar aldılar."
Bu bizimi kast ediyor vallahi yazık billahi yazık![]()
pek gelecek gibi degil
Didem yalıyor sabahtan beri feneri
Boşver daha iyi renkdaşım. Aynen böyle devam etsinler.fb 6-1 kaybetmis aspor'da tek bir olumsuz yorum yok, komedi![]()