Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersun Yanal: "Ben skordan başka şeylere bakıyorum. Birkaç gün önce başka takımlar da böyle skorlar aldılar."

Bu bizimi kast ediyor vallahi yazık billahi yazık :D
asla akıllanmayacak adamlar yav. bu kadar bize odaklı yaşamalarına cidden anlam veremiyorum. düpedüz aptallık şu

Ersun Yanal: "Ben skordan başka şeylere bakıyorum. Birkaç gün önce başka takımlar da böyle skorlar aldılar."

Bu bizimi kast ediyor vallahi yazık billahi yazık :D
Geçen yıl elimizden kaçırdık bunları,bu yıl Arenada tecavüz etmek şart oldu anca öyle rahatlayacak şerefsiz

!!!
Falcao evet demişti

Galatasaray'ın bu transfer için yetki verdiği menajer Ahmet Bulut ile Jorge Mendes Fransa'ya gidiyor

Bulut ile Mendes, Falcao için bonservis talep Monaco Kulübü ile görüşüp bedelsiz çıkarmak için masaya oturacak

Kader niteliği taşıyan 48 saat

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

daha monaco ile masaya oturmadık mı yani ?

Falcao'nun son paylaşımına baktım da sanki adamın hiçbir şeyden haberi yok, takımına yeni transfer olmuş gibi değişik bir modda takılıyor.

instagram yok reis buraya at bi zahmet

3863587C-1C52-4BC0-A426-0B4B9B0C2987.webp

2-3 gündür Naingollan'ı yalanlayan Volkan Kılıç, bugün menejerler Nainggolan'ı önerdi demiş.

Bu adamı sadece maaşını ödeyerek bedelsiz kiralayabiliyorken kiralamak oldukça mantıklı. Seneye Rajda ve Seri'nin ikisi de giderse gitsin koskoca dünyada orta saha mı yok. Bu sene iki tane orta saha kiralayabildiğimize göre, seneye de en az bir tane daha kiralayıp bir tane de bonservisiyle alırız. Biz sezonu kurtardığımıza bakalım, kiralık miralık bu takım tarihi boyunca Seri-Nainggolan gibi piyasa değeri bu denle yüksek bir ikili gördü mü?

seneye satabileceğin bir diagnen olmayacak. al satı dengeleyemeyeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt