Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Mancini'nin neden Ceyhun'u oynattığını daha iyi anlıyorum. Selçuk ve Sneijder ile defansif açıdan helva gibi olan orta sahaya direnç katmaya çalışmış. Banega, Nainggolan gibi oyuncular Belhanda yerine düşünülebilir. Bunun haricinde net bir Dos'a ihtiyacımız var. Fizikli, hava toplarına hakim, yerinde müdahaleleri olan. Defansif görevleri ağır basan bir oyuncu

Ne alaka sağ kanatta oynatıyordu. Selçuk-Sneijderin arkasında Melo vardı zaten

Falcao Galatasaray da diyenlere inanmayın.Monaco forvet almadan bırakmaz.

Falcao Galatasaray da diyenlere inanmayın.Monaco forvet almadan bırakmaz.
Adamlar 30 milyon bayılabiliyorlar bir forvet için. Forvet bulmada bir sıkıntı yaşayacaklarını zannetmiyorum o yüzden maliyetten kurtulmak için sıkıntı çıkaracaklarını zannetmiyorum. Diagne bir git artık abicim ya tek korktuğum bu adamı satamamak

Şimdi Mancini'nin neden Ceyhun'u oynattığını daha iyi anlıyorum. Selçuk ve Sneijder ile defansif açıdan helva gibi olan orta sahaya direnç katmaya çalışmış. Banega, Nainggolan gibi oyuncular Belhanda yerine düşünülebilir. Bunun haricinde net bir Dos'a ihtiyacımız var. Fizikli, hava toplarına hakim, yerinde müdahaleleri olan. Defansif görevleri ağır basan bir oyuncu

Bos bir dos ( ceyhun ) oynatacagima kaliteli forvet oynatirim

Drogbayi kusturdu herif ceyhun yuzunden

Cabuk unutuluyor

Nainggolan

Screenshot_20190731-001759.webp

Kafede okey oynuruz masada yanımdaki arkadaş fenerli telefonda n maça bakıyor dedim Türkiye'de Galatasaray hariç her takıma 5-6 atar Bayern fener en az 4 tane yer yok ya olur mu 2-3 en fazla kadromuz iyi şampiyon Luk adayiyiz falan adam aglixakti nerdeyse 5.goldeb sonra tek eğlence fenevbahce :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt