Mert Akman
10 Numara!
- 21 Haziran 2009
- 14.993
- 3.976
- 1.778
Şu rodop bunamış artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlız feci bitkinlik geldi... Sakız gibi uzadı... Herkes aynı lafları söylüyorBizim eski çalışan degilmi bu.
Şimdi Mancini'nin neden Ceyhun'u oynattığını daha iyi anlıyorum. Selçuk ve Sneijder ile defansif açıdan helva gibi olan orta sahaya direnç katmaya çalışmış. Banega, Nainggolan gibi oyuncular Belhanda yerine düşünülebilir. Bunun haricinde net bir Dos'a ihtiyacımız var. Fizikli, hava toplarına hakim, yerinde müdahaleleri olan. Defansif görevleri ağır basan bir oyuncu
Nainggolan veya banega aliniyorsa anlayin ki belhanda satiliyor. Ve hayir ne naing ne seri dos oynamaz. Bu adamlarin verimlerini dusurmeyin.Nainggolan DOS oynar, Banega saf 8 Numara.
Planlama biraz garip.![]()
Aynı şekil olmazsa da olmasın bıktık.Yanlız feci bitkinlik geldi... Sakız gibi uzadı... Herkes aynı lafları söylüyor
Adamlar 30 milyon bayılabiliyorlar bir forvet için. Forvet bulmada bir sıkıntı yaşayacaklarını zannetmiyorum o yüzden maliyetten kurtulmak için sıkıntı çıkaracaklarını zannetmiyorum. Diagne bir git artık abicim ya tek korktuğum bu adamı satamamakFalcao Galatasaray da diyenlere inanmayın.Monaco forvet almadan bırakmaz.
Şimdi Mancini'nin neden Ceyhun'u oynattığını daha iyi anlıyorum. Selçuk ve Sneijder ile defansif açıdan helva gibi olan orta sahaya direnç katmaya çalışmış. Banega, Nainggolan gibi oyuncular Belhanda yerine düşünülebilir. Bunun haricinde net bir Dos'a ihtiyacımız var. Fizikli, hava toplarına hakim, yerinde müdahaleleri olan. Defansif görevleri ağır basan bir oyuncu
Ne alaka sağ kanatta oynatıyordu. Selçuk-Sneijderin arkasında Melo vardı zaten