Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayseride yaşıyorum bir çok kez izledim tanışma konuşma fırsatım dahi oldu ama aşırı abartılan bir oyuncu özellikle çizgde topu aldığında sırtını çizgiye dayayıp geriye yana ya da direkt orta açıyor özellikleri çok sınırlı

deniz türüçün iyi duran top kullanmak dışında hiçbir meziyeti yok..Adam geçemez oyun zekası düşük 40 yılda 1 güzel şut atar mücadele yok kanat özellikleri yok harbiden çok vasat yaw..Emre akbaba alanyadayken bunun 10 katı top oynuyordu onu bile zar zor kabullendik.. Yasin bile deniz türüçten kat kat yetenkli bir adamdı

deniz türüçün iyi duran top kullanmak dışında hiçbir meziyeti yok..Adam geçemez oyun zekası düşük 40 yılda 1 güzel şut atar mücadele yok kanat özellikleri yok harbiden çok vasat yaw..Emre akbaba alanyadayken bunun 10 katı top oynuyordu onu bile zar zor kabullendik.. Yasin bile deniz türüçten kat kat yetenkli bir adamdı
Tam olarak yasin tipinde bir oyuncu değil geçen sene cherry müthiş performans gösterdi o kayseri takımında o yüzden denize yer bulmak için çizgiye attılar bizde çok çok antrenman topçusu olur Atalay'ın şu anki hali bile çok daha iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt