Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.680
- 18.210
- 2.228
zabri hariç.
ona hiçbir şey yükleyemedik
zabride mental sorun yoktu yetenek yoktu bak gene aklıma geldi 12 sene lan iliğimiiz sömürdü gözlerime en büyük zulmü o yaptı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zabri hariç.
ona hiçbir şey yükleyemedik
Ayağı yere sağlam basıyor. Mobil bir oyuncu. Hoca sever okan emre suat gibi mobil orta sahaları.Bu Mehmet Ozcan Gercekten iyi mi?
Kayseride yaşıyorum bir çok kez izledim tanışma konuşma fırsatım dahi oldu ama aşırı abartılan bir oyuncu özellikle çizgde topu aldığında sırtını çizgiye dayayıp geriye yana ya da direkt orta açıyor özellikleri çok sınırlı
hiç izlemedim rengim bilmiyorum vallaBu Mehmet Ozcan Gercekten iyi mi?
teklif fatih hoca'nın istediğinin altında ama artarsa belhanda'ya yol verilecek ve yerine 2 tane orta saha alınacak , yada tek bir orta saha + deniz türüç de olabilir.kaynak oturma organı mı düşünme organı mı yoksa kulüpten biri mi ?
Tam olarak yasin tipinde bir oyuncu değil geçen sene cherry müthiş performans gösterdi o kayseri takımında o yüzden denize yer bulmak için çizgiye attılar bizde çok çok antrenman topçusu olur Atalay'ın şu anki hali bile çok daha iyidirdeniz türüçün iyi duran top kullanmak dışında hiçbir meziyeti yok..Adam geçemez oyun zekası düşük 40 yılda 1 güzel şut atar mücadele yok kanat özellikleri yok harbiden çok vasat yaw..Emre akbaba alanyadayken bunun 10 katı top oynuyordu onu bile zar zor kabullendik.. Yasin bile deniz türüçten kat kat yetenkli bir adamdı
kolombiya dolaylarından mı üstadBir cisim yaklaşıyor
YanarızBir cisim yaklaşıyor
Abartmayın, biz ne zaman böyle cümleler kursak mort oluyoruz.Çok güçlü olmuyor muyuz,ne biliyim rekabet,fair play falan onların da taraftarı var onlar da in.fspodfksdfl şaka şaka sökelim belalarını...
MuazzamBu Mehmet Ozcan Gercekten iyi mi?
yanalım öteki tarafa antreman olur zira bu saatte manyak gibi transfer beklediğimizden ötürü cennet ihtimali çok az gibiYanarız