Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antuda herifin biri şunu yazdı

AlkAnelka - 31.07.2019 15:26

bos.gif

Galatasaray Falcao yu almış cumaya kadar kap gelecekmiş

Kaynak yönetimin içinden

Hayırsız olsun

Yahoo Sports Fransa yazarı Manu Lonjon, Falcao ve Belhanda hakkında birazdan açıklamalarda bulunacak. (A Spor)

Bu sezon kayseride en çok dikkatimi çeken isimdi.. Cherry kaliteli bir oyuncu adamın her hareketinden anlıyorsun belli bir yeteneği olduğunu denizde öyle bir ışık görmek mümkün değil...
Yasinle tarz olarak farklı tabi ama yasinin belli konularda yeteneği vardı mesela hızlıydı araya iyi kaçıyordurdu bitirciliği de fena değildi deniz ne kanatta ne orta sahada bize fayda sağlayamazdı herifte hiçbir numara yok ..
Katılıyorum ancak kayseri gibi takımların kadrosunda sözde yıldız muammelesi görürler tek iyi yönü insanlığı

antuda herifin biri

AlkAnelka - 31.07.2019 15:26

bos.gif

Galatasaray Falcao yu almış cumaya kadar kap gelecekmiş

Kaynak yönetimin içinden

Hayırsız olsun

Bi antudan duyum almadığımız kalmıştı o da oldu tamamdır artık bu iş :asd:

Galatasaray'ın şu ana kadar yaptığı yaz transferleri

Luyindama

Seri

Babel

Jimmy Durmaz

Emre Mor

Ozornwafor

Okan Kocuk

Şener Özbayraklı

Adem Büyük

Diagne+Mitroglounu paketlemek iyi olur. Ozornwafor'u da kiraya veririz. Keske 1 kaliteli yabanci bek alabilseydik.

Luyindama'yi dahil edersek tam 9 oyuncu aldik simdiye kadar. Ve bu sayi daha 12-13e falan rahatlikla cikacak.

+Yarramçük ve yerli stoper gelebilir.
Mitroglou giderse olabilir de, Gent ucuza birakir mi? Oyuncuyu hic izlemedim.

Yerli stoper transferine ben de daha once deginmistim ama piyasada alabilecegimiz iyi bir yerli stoper yok. Ertugrul'un Ahmet Calik'tan tek farki daha genc olmasi. Isik Kaan A Takima dahil edilebilir ya da Donk-Ahmet-Ozorn orayi yedekler. Yeterli degil tabi ama idare edecegiz artik.

belhandanin kankasi manu asporda canli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt