Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psikoz mu :) hahah. Pekala.
Bu cocugun ruhsal sikintilarinin oldugunu sagir sultan biliyor. Bircok boyle gencleri zaten psikiyatri polikliniginde goruyoruz. Telefondan konusup konusmama disinda bu arkadasin iyi bir koça ihtiyaci var
Desteğe ihtiyacı yok diyen bir insan evladı var mı?
Olay senin saçmalaman , başka birşey değil.

Karaladigim yok. Fikrimde sabitim. Bu ergenlerde cok gorunen bir durum. Kisilik bozuklugu oldugu biliniyor. Kisiligi tam oturmamis. Bu ornekleri cok goruyoruz poliklinikte. Hem ben karalamiyorum. Burda bu transfere en cok sevinenlerden biriyim. Sadece bir koca ihtiyaci var diyorum.

Kripto derken neyi ima ettin onuda soylermisin
Poliklinik e kriptolar hiç gelmiyor anlaşılan .

Yahu bu çocuğu kazanmak hepimizin görevi..daha bismillah çocuk ülkeye ayak bastı yok telefonla konuşması numaraymış bi bırak git Allahını seversen..
Günah be kardeşim günah..bu kadar önyargılı olunmaz

Rengim, koclukta ilk hedef her insanin kendi kocunun olduğu idrakini yerlestirmek. Hayatta karsilastigin bircok zorlugun aslinda yine kendi cabanla çözebileceğini gosterir koc. Bir koc tavsiye vermez. Tavsiyeden uzak durur. Cunku her tavsiye her kisiye olmaz. Ama bizim turk milleti biraz rahata endeksli. Koctan butun sorunlarina cozum bulmasini ister ve kendi icinden bir adim atmak istemez
ne halin varsa gör mü diyorsun yani? :D

Konuşuyor cidden

Gercekten biriyle konusup konusmamasi suan mesele olan degil. Gozume çarptı bu resim ve cok gorunen bir konu uzerinde yorum yaptim. Telefonu alınca tabi konusacak (konuşuyor gibi yapacak). Eger gereken destegi gorur ve kendine bakarsa ligimizi duman eder. Ama bunun icin profesyoneller gerçekten sart

Karaladigim yok. Fikrimde sabitim. Bu ergenlerde cok gorunen bir durum. Kisilik bozuklugu oldugu biliniyor. Kisiligi tam oturmamis. Bu ornekleri cok goruyoruz poliklinikte. Hem ben karalamiyorum. Burda bu transfere en cok sevinenlerden biriyim. Sadece bir koca ihtiyaci var diyorum.

Kripto derken neyi ima ettin onuda soylermisin
Birileriyle konuşuyormuş gibi yapıyor desen tamam anlarızda. Eminim kimseyle konuşmuyor demen mantık dışı. Çünkü emre hariç hiç kimse biriyle konşup konuşmadığını bilemez. Bazen çok şey bilinsede susmak erdemdir.

Fatih hoca Mora babalık yapar.
.
1564503168000.webp

Yahu bu çocuğu kazanmak hepimizin görevi..daha bismillah çocuk ülkeye ayak bastı yok telefonla konuşması numaraymış bi bırak git Allahını seversen..
kimsenin emre moru kazanmak gibi bir gorevi yok. adam olursa topunu oynar, olmazsa sektirip gider. yirmi kusur yasındaki adama cocuk muamelesi yapmayın.

Evet hepimizin gorevi. Ben zaten biryerde çocuğu gömdügüm. Bilen bilir bu forumda belki en cok ben istedim bu transferi. Ben sadece gormus oldugum resimden ötürü bircok kez karsilastigim durumlar uzeri yorum yürüttüm. Tekrarliyorum, bu bir yorum. Hem ne bu tatava bir telefon uzerinden. Benim dedigim sadece bu oglanin profesyonel destege ihtiyacı var. Ve bunu herkes biliyor. Yoksa sen yukarida yazmazdin hepimiz destek cikmaliyiz diye. Benim varmak istedigim sonuc buydu. Bundada hemfikiriz.

Hala kriptoyu cozemedim. Benim bildiğim oldugundan baska davrananlara kullanilir. Son zamanlarda feto icin kullanıldı. Bana fenerli imasindami bulunuyorsun cozemedim sadece

Bu akşam Emre Mor için kap gelmeyecek sanırım. Yine sular çok duruldu yahu. Biraz daha müspet haberler bekliyoruz Falcao ve DOS ile ilgili.

Birileriyle konuşuyormuş gibi yapıyor desen tamam anlarızda. Eminim kimseyle konuşmuyor demen mantık dışı. Çünkü emre hariç hiç kimse biriyle konşup konuşmadığını bilemez. Bazen çok şey bilinsede susmak erdemdir.

Gercekten bos bir mevzu uzerinde fazla duruyorsunuz. Forum olarak diken uzerindeyiz anlasilan. Herseyden nem kapmaya basliyoruz haliyle. Sorun degil. Umarim basarili olur Emre. Bunu cani gonulden istiyorum. Bize gelmeden once haftalardir burda gelmesini istedim

Emre mor klibini yanlışlıkla girdiler herhalde hahhahaa gstv 30 sanşye içinde kapattılar klibi lig özetlerine geçtiler hahahhaha

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

Evet hepimizin gorevi. Ben zaten biryerde çocuğu gömdügüm. Bilen bilir bu forumda belki en cok ben istedim bu transferi. Ben sadece gormus oldugum resimden ötürü bircok kez karsilastigim durumlar uzeri yorum yürüttüm. Tekrarliyorum, bu bir yorum. Hem ne bu tatava bir telefon uzerinden. Benim dedigim sadece bu oglanin profesyonel destege ihtiyacı var. Ve bunu herkes biliyor. Yoksa sen yukarida yazmazdin hepimiz destek cikmaliyiz diye. Benim varmak istedigim sonuc buydu. Bundada hemfikiriz.

Hala kriptoyu cozemedim. Benim bildiğim oldugundan baska davrananlara kullanilir. Son zamanlarda feto icin kullanıldı. Bana fenerli imasindami bulunuyorsun cozemedim sadece
Türkçe ye yeni girmiş bir kelime, herkes kullanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt