Egemen Ababey
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 805
- 761
- 638
abeee çıldırıcam hazardı izlerken gözlerim kanıyor emre > hazard
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He kimseyle konuşmuyor numara yapıyor nasıl karalayacağınızı şaşırdınız..Adim gibi eminim kimseyle konusmadigina. Ergen psikolojisi. Ilgi odağında olduğunu bilince elindeki imkanlara sarilip ilgiyi baska yone cekme. Adamakilli bir psikolog-hayat kocu bunu ele alsa 1 aya cok fark eder
Seninki de psikoz şuan, bir görün derim.Adim gibi eminim kimseyle konusmadigina. Ergen psikolojisi. Ilgi odağında olduğunu bilince elindeki imkanlara sarilip ilgiyi baska yone cekme. Adamakilli bir psikolog-hayat kocu bunu ele alsa 1 aya cok fark eder
Canlı veriliyor zaten, aynı noktada elinde telefon olmadan görevlilerle fotoğraf çektiriyor şu an.Adim gibi eminim kimseyle konusmadigina. Ergen psikolojisi. Ilgi odağında olduğunu bilince elindeki imkanlara sarilip ilgiyi baska yone cekme. Adamakilli bir psikolog-hayat kocu bunu ele alsa 1 aya cok fark eder
aynen emre mor burayı okuyup sapıttı yoksa gayet normal bi insandıAdam yeni transfer olmuş. Daha imza atmadan adama giydirmeler. Sonra niye yönetim transferleri geç yapıyor. Adamları gelmeden sapittiyorsunuZ
Seninki de psikoz şuan, bir görün derim.
Herşeyi niye böyle yorumlarsınız anlamam.
He kimseyle konuşmuyor numara yapıyor nasıl karalayacağınızı şaşırdınız..
Kripto arkadaş..
freudcum, koçum olur musun?Psikoz muhahah. Pekala.
Bu cocugun ruhsal sikintilarinin oldugunu sagir sultan biliyor. Bircok boyle gencleri zaten psikiyatri polikliniginde goruyoruz. Telefondan konusup konusmama disinda bu arkadasin iyi bir koça ihtiyaci var
freudcum, koçum olur musun?
Aspordaki bayan spiker fanatik Galatasaraylı)
Üstelik çok da gözel
Adı Setenay Cankat mış..
Çok da bilgili