Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adim gibi eminim kimseyle konusmadigina. Ergen psikolojisi. Ilgi odağında olduğunu bilince elindeki imkanlara sarilip ilgiyi baska yone cekme. Adamakilli bir psikolog-hayat kocu bunu ele alsa 1 aya cok fark eder
He kimseyle konuşmuyor numara yapıyor nasıl karalayacağınızı şaşırdınız..

Kripto arkadaş..

Nando
Mariano luyi marcoa nagato
Seri
Emre feguli belh babel
Falcao

#son dk

Adim gibi eminim kimseyle konusmadigina. Ergen psikolojisi. Ilgi odağında olduğunu bilince elindeki imkanlara sarilip ilgiyi baska yone cekme. Adamakilli bir psikolog-hayat kocu bunu ele alsa 1 aya cok fark eder
Seninki de psikoz şuan, bir görün derim.
Herşeyi niye böyle yorumlarsınız anlamam.

Canlı veriliyor zaten, aynı noktada elinde telefon olmadan görevlilerle fotoğraf çektiriyor şu an.

Seninki de psikoz şuan, bir görün derim.
Herşeyi niye böyle yorumlarsınız anlamam.

Psikoz mu :) hahah. Pekala.
Bu cocugun ruhsal sikintilarinin oldugunu sagir sultan biliyor. Bircok boyle gencleri zaten psikiyatri polikliniginde goruyoruz. Telefondan konusup konusmama disinda bu arkadasin iyi bir koça ihtiyaci var

falcaonun sırtına ramosu takıp real ağlarına plase bıraktığını görür gibiyim

He kimseyle konuşmuyor numara yapıyor nasıl karalayacağınızı şaşırdınız..

Kripto arkadaş..

Karaladigim yok. Fikrimde sabitim. Bu ergenlerde cok gorunen bir durum. Kisilik bozuklugu oldugu biliniyor. Kisiligi tam oturmamis. Bu ornekleri cok goruyoruz poliklinikte. Hem ben karalamiyorum. Burda bu transfere en cok sevinenlerden biriyim. Sadece bir koca ihtiyaci var diyorum.

Kripto derken neyi ima ettin onuda soylermisin

freudcum, koçum olur musun?

Rengim, koclukta ilk hedef her insanin kendi kocunun olduğu idrakini yerlestirmek. Hayatta karsilastigin bircok zorlugun aslinda yine kendi cabanla çözebileceğini gosterir koc. Bir koc tavsiye vermez. Tavsiyeden uzak durur. Cunku her tavsiye her kisiye olmaz. Ama bizim turk milleti biraz rahata endeksli. Koctan butun sorunlarina cozum bulmasini ister ve kendi icinden bir adim atmak istemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt