Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben telefon konusmasi hakkinda sadece genel gorusumu belirttim. Emreye kesinlikle b.k atma gibi bir niyetim yoktu. Tek dedigim Emrenin destege ihtiyac duyması.

Lakin baska arkadaslar giyim kusam ve yanindaki esyalardan yola cikarak suan oyuncuyu gömüyor. Bu sikintili. Emreye istedigi ortami verirsek oglan ligi duman eder. Ha ozaman isterse gitsin ciplak dolassin Taksimde. Hicte umrumda değil
Video'yu izlemeden bu sekilde elestirmek ne kadar dogru renktas? Yanindaki adam telefonu verdi biriyle konussun diye

Onyekuru gitti diyorlar?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kimse kac yasında olursa olsun istedigi gibi giyinemez.
her isin bir adabı var giyinmenin de bir raconu var.
imza toreninde baskanın karsısına dagcı yelegi ile cıkmak normal mi?
Tomas Ujfalusi parmak arası terlikle imza törenine katılmıştı. Ee sonrasında nasıl katkı verdi söyler misin? Birleşmiş Milletler toplantısına girmiyorsun,özgür bir dünyada yaşıyoruz. İsteyen istediği gibi giyinir,sizi ne alakadar eder? Polemik yaratıyorsunuz. Ben vereceği katkıya bakarım.

EA0kHQ7XUAAgAA0

EA0kHRGX4AAteQG

EA0kHSTXsAIW-1s

EA0kHSkXkAIb0Tp

Video'yu izlemeden bu sekilde elestirmek ne kadar dogru renktas? Yanindaki adam telefonu verdi biriyle konussun diye

Rengim, yazim elestirme tonunda degildi. Ben sadece sık görülen bir durumu paylaştım ve belki bunda sivri oldum. Yanlis anlasilmis olabilirim. Lakin genel anlamda mental meseleler yasayan genclerde boyle ilgi alaka ortamlarinda telefon alma ve onun uzerinden konusma fakeleme gorulebiliyor. Coping stratejinin bir ornegi. Bu sebepten demistim.

Varmak istedigim sonuc ise Emre gibi bir arkadasin kesinlikle destek gormesi gerektiği. Bunun icin muneccim olmaya gerek yokki. Arkadasın gecmisi belli. Kendisinde inanilmaz bir potansiyel var. Bende bu potansiyel yuzunden gercekten bu transfere cok heyecan duydum. Umarim tutar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt