Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tomas Ujfalusi parmak arası terlikle imza törenine katılmıştı. Ee sonrasında nasıl katkı verdi söyler misin? Birleşmiş Milletler toplantısına girmiyorsun,özgür bir dünyada yaşıyoruz. İsteyen istediği gibi giyinir,sizi ne alakadar eder? Polemik yaratıyorsunuz. Ben vereceği katkıya bakarım.
ben katkı vermez demiyorum. duzgun giyinmenin ozgurlukle ne alakası var. parmak arası terlikle torene gitmek hodukluktur. benim verdigim bir davete parmak arası terlikle geleni kapıdan ceviririm. katlanamıyorum boyle tiplere.
madem kıyafet onemsiz maclara sarı lacivert formayla cıkalım. nasıl olsa onemli olan performans.

ben katkı vermez demiyorum. duzgun giyinmenin ozgurlukle ne alakası var. parmak arası terlikle torene gitmek hodukluktur. benim verdigim bir davete parmak arası terlikle geleni kapıdan ceviririm. katlanamıyorum boyle tiplere.
madem kıyafet onemsiz maclara sarı lacivert formayla cıkalım. nasıl olsa onemli olan performans.
Forma örneği bence hiç doğru olmamış renktaş. Diğer konularda bir şey diyemeyeceğim,herkesin kendi görüşüdür. Adam bence gayet sportif normal bir halde gelmiş. Yine de saygı duyuyorum söylediklerine (y)

Seri'nin acil saçını şekil bi tıraş ettirmesi lazim böyle köylü gibi duruyo cok sey fark eder

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

bugün hemen falcaoyu iptal edip diazı alın yoksa istifa edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt