- 12 Haziran 2015
- 36.503
- 32.227
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

ben katkı vermez demiyorum. duzgun giyinmenin ozgurlukle ne alakası var. parmak arası terlikle torene gitmek hodukluktur. benim verdigim bir davete parmak arası terlikle geleni kapıdan ceviririm. katlanamıyorum boyle tiplere.Tomas Ujfalusi parmak arası terlikle imza törenine katılmıştı. Ee sonrasında nasıl katkı verdi söyler misin? Birleşmiş Milletler toplantısına girmiyorsun,özgür bir dünyada yaşıyoruz. İsteyen istediği gibi giyinir,sizi ne alakadar eder? Polemik yaratıyorsunuz. Ben vereceği katkıya bakarım.
ben bu arkadaşa yav ne alaka diye bir soru sorsam ceza alır mıyım
@Keramettin TANRIVERDİ
O halde bile 5 yediler hefenerin en iyisi altay bence iyi kaleci

Baskanim yine otobus ile mi geri doneceksiniz değilNasil yanlis aga
Forma örneği bence hiç doğru olmamış renktaş. Diğer konularda bir şey diyemeyeceğim,herkesin kendi görüşüdür. Adam bence gayet sportif normal bir halde gelmiş. Yine de saygı duyuyorum söylediklerineben katkı vermez demiyorum. duzgun giyinmenin ozgurlukle ne alakası var. parmak arası terlikle torene gitmek hodukluktur. benim verdigim bir davete parmak arası terlikle geleni kapıdan ceviririm. katlanamıyorum boyle tiplere.
madem kıyafet onemsiz maclara sarı lacivert formayla cıkalım. nasıl olsa onemli olan performans.

Şikeciler yine yemiş 5 tane![]()
Kimvitaminsiz gitmiş diyorlar üzülürüm vallahi
20 mio + bonus var mibugün hemen falcaoyu iptal edip diazı alın yoksa istifa edin
onyekuru 15 e monaca diyorlarKim
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20 mio + bonus var mi
Bu seneki tek ah dediğim transfer oydu, ama neticede iyi oldu beyin yokmuş demekki oraya gittiğine göre.kalecileri olmasaydı en az 8 , real yedekleri salmasaydı en az 10 olurdu