Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.349
- 3.678
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim ailemde şu anda kanser tedavisi gören 3 kişi var. Sen tedavi edebiliyorsan getirelim hemen yanına. Ne istersen de veririz.
2017 fm efsanesiMaia kim
ho fm reyiz
31.5 e kadar parayi harcama imkanimiz var. Atiyorum Diagneyi 12 ye sattik, yunusu sattik, belhandayi felanda sattik. O parayi 31.5e kadar serinin Opsiyonu icin kullanabiliriz. Diagne yerine zaten belese Falcaoyu istiyoruz para gitmiyor felan. Bir tek (gelirse ki ihtimal %0.1) Nainggo isi zor olabilirOzornwafor gibi ya da daha itibarlı maks 3-4M lik 24 yaşına kadar olan gençler alınıp yurtdışına oynama garantisiyle kiralık verilmediği sürece hem Falcao hem Naing gelmemeli.
Bütün parayı harcıyoruz satıp kar da edemeyiz. Sonra seneye gene adam arıcaz , Naing - Seri kiraları bitince.
Falcao'nun şerefine Pana maçına 50 bin kisi gelse 150 liradan 7,5 milyon TL yapar zaten.
Gelmeden kazandırır herif parasını çıkartır.
Nett..
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya hiç o acıyı tadıp çaresizliğe düşmemiş. Ölmeyi bayılmak sanıyor.Benim ailemde şu anda kanser tedavisi gören 3 kişi var. Sen tedavi edebiliyorsan getirelim hemen yanına. Ne istersen de veririz.
Her zenci orta saha oyuncusuna Badou muamelesi yapmayalımBize defans yönünde ne gibi yardımı olur ? Bi ndiayenin yaptığını yapar mı defans yönünde en azından ? Mesela ofansif yönde bi Belhandadan fazlası mı?
şu 3 ü gelsin galatasarayımızın fener ve beşiktaşla olan maçlarını izleyeceğim.
Bugün ve yarın çok hareketli geçecek.
Geriden oyun kurma yönünde etkili bir isim yalnız. Bielsa sırf bu yüzden çok ısrarcı olmuştu yılan hikayesine dönen transferinde.18/19: 1 Assist 0 Gol
17:18: 0 Assist 1 Gol
.Maia kim