Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri NainG Bel

Seri DOS Bel.

Seri DOS NainG

Üç ihtimal var.

Gerçi Nainggolan haberleri çıkınca kendime dedim, acaba Belhanda mı gidiyor diye.
Hangisini isterdin ? Ben şahsen seri dos nain dosa josef bile kabulümdür ( karakter olarak kabul etmesem de oyun kilitleme konusunda beğeniyorum josefi)

Hangisini isterdin ? Ben şahsen seri dos nain dosa josef bile kabulümdür ( karakter olarak kabul etmesem de oyun kilitleme konusunda beğeniyorum josefi)
Aynen. En güzeli o. Hele DMC ye kaliteli isim gelirse tadından yenmez.

Gerçi Manu, Bel. kalacak dedi. Bu ihtimal gider gibi.

Benfica milan maçını izledim,benfica gene zıpkın gibi genç bir adam bulmuş sol kanatta adam akıyordu,bir şekilde buluyorlar çözemiyorum bu işi.

Ver kırmızıyı Musapppppp

1563359943006.webp

Sabah böyle hareketli başladı ise, kim bilir akşama ne olurr

Cok uzakta degil. Annem meme kanseri geçirdi bundan bir 15 yil once. Ozamanlar daha yasimiz ne ki? Ama inanirmisiniz.. O ilk haberi duyunca tuylerim diken diken olmustu. Hala unutamam o gunleri cok kucuk olmama ragmen.

Simdi dusunuyorumda cok sukur en kucuk ve agresif olmayan bir tipine yakalanmisti annem ve kemo/isin/cerrahi ile sonuclandirdik. Ama bizde yaptigi psikolojik yanki inanilmaz. Cok korktuk ailecek o gunler. Ameliyattan sonra ailem muhafazakar olup hayati sorgulamaya baslar oldu. Ilk isleri hacca gitmek oldu.

Rabbim kimseye gostermesin ama kansere lutfen burda grip muamelesi yapmayin. Herturlu insani ruhsal ve bedensel bitirmeye müsait bir illet
Gecmis olsun. Maalesef o psikolojik bunalimin sebeplerinden birisi de filmlerdi. Kanser hastaliginin gectigi her filmde 3 ay omrun kaldi klisesi beynimize empoze edildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt