Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama'nın cl görmeden 20 milyonluk teklif alması çok zor
EPL'den baş altı takımları verebilir, bizle CL oynayınca defoları ortaya çıkacak hocanın sisteminde hücum ağırlıklı yapımız nedeniyle çok bire bir kalacak kontralarda zorda kalacak eğer A.VİLLA işi doğruysa iyi bir pazarlama ile mümkün görüyorum.

Cok uzakta degil. Annem meme kanseri geçirdi bundan bir 15 yil once. Ozamanlar daha yasimiz ne ki? Ama inanirmisiniz.. O ilk haberi duyunca tuylerim diken diken olmustu. Hala unutamam o gunleri cok kucuk olmama ragmen.

Simdi dusunuyorumda cok sukur en kucuk ve agresif olmayan bir tipine yakalanmisti annem ve kemo/isin/cerrahi ile sonuclandirdik. Ama bizde yaptigi psikolojik yanki inanilmaz. Cok korktuk ailecek o gunler. Ameliyattan sonra ailem muhafazakar olup hayati sorgulamaya baslar oldu. Ilk isleri hacca gitmek oldu.

Rabbim kimseye gostermesin ama kansere lutfen burda grip muamelesi yapmayin. Herturlu insani ruhsal ve bedensel bitirmeye müsait bir illet
bende mesela aileden birisini tumorden dolayi kaybettim. Nasil hisettiginizi cok ama cok iyi anliyorum

1564391098955.webp

Emre Mor==> Bitmis (Ali Naci)

Falcao ====> 3. Ağustos Geliyor (Sabah)

Nainggolan ==> Salı Bekleniliyor (HT)

Akiyorrrrr bugün
64599914_698634113914901_6701535915940090666_n.webp

Bu arada bu sezonki en iyi transferimiz Jimmy Durmaz.
Bedavaya geldi ve bedavaya oynuyor.
Merkez orta sahaya koy oynar
Dos oynar , Sag ve sol açık oynar.
Hatta tahminim Fatih Hoca çaresiz kalırsa sol bek bile oynatır.(Sakatlık formsuzluk durumunda)
Tek kelimeyle muhteşem bir adam diyemeyiz ama herkesi yedeklemesi ve kalitesiyle muhteşem bir transfer.
Sezon içinde çok sakatlık ve kart cezalısı olan oyuncu olacak.
Bu adam her seferinde onların yerini dolduracak.
Aynı zamanda karakteri sağlam ve disiplinli biri.
Vallaha ben çok sevindim bu transfee.
Minimum 30-35 maça çıkar diye de düşünüyorum.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya 86 kere soyledik Ligue 1'de kendini ispatlamış swedish milli ve yerli statüsünde bir topçu.
Mükemmel bir transfer oldu. Ama ilk ilgilenildiginde herkes bu ne yea çöp bu diyordu.
Aynı şeyi Şener için de söylüyorum, kesinlikle jimmy kadar kaliteli değil ama yeri geldiğinde kulubeden +2 yabancı hamlesi saglatabilecek, bu yüzden bayağı stratejik bir transfer oldu Şener de. Büyük takım seviyesini görmüş, milli takım seviyesini görmüş, Fatih hoca ile gayet bu seviyede katkı verebilecek, karakteri de düzgün efendi bir adam.
Ben bir tek Adem Büyük'ü saçma buldum onu da sanırım Migdat kontenjanından aldılar.

nainggolanin sali günü hangi salisi? O meshur yagli suratin Pztesi gibi olmasin

Bize defans yönünde ne gibi yardımı olur ? Bi ndiayenin yaptığını yapar mı defans yönünde en azından ? Mesela ofansif yönde bi Belhandadan fazlası mı?

Ndiaye gibi akilsiz pres yapmaz mesela. Pozisyon alma zekasi çok iyidir. Paslari çok özeldir. Arkasindaki DOS çok Önemli olacak. Yanliz öyle savasci bir orta saha kesinlikle degil. DOS transferi Seri nin performansini ciddi sekilde etkileyecek. Seri merkezde serbest birakilmali. Böylece takimi sirtlayabilecek bir oyuncu.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

nainggolanin sali günü hangi salisi? O meshur yagli suratin Pztesi gibi olmasin
O da Salı dememiş miydi ya :D Dursun reis

Edit:

Dursun Özbek: Pazartesi ya da Salı Günü Güzel Sürprizler Var

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmalarında pazartesi ya da salı günü güzel sürprizler olacağını söyledi.

EPL'den baş altı takımları verebilir, bizle CL oynayınca defoları ortaya çıkacak hocanın sisteminde hücum ağırlıklı yapımız nedeniyle çok bire bir kalacak kontralarda zorda kalacak eğer A.VİLLA işi doğruysa iyi bir pazarlama ile mümkün görüyorum.
Abi haklısın verebilirler böyle bi güçleri var ama vermezler. Baş altı olması pek önemli değil. Bizim ligimizde o fiyatları gören tek isim CL'de parlayan Cenk oldu. Yapacağımız en iyi pazarlama bile şu anda 13-15 milyonu zorlar. O da en iyimser tahminim.

OFFFF OFFFF OFFFF BU NE YA

Nainggolan'ın tercihi Cagliari oluyor 29.07.2019 Serie A takımlarından Inter'in kadrodışı bıraktığı ve Galatasaray'ın listesinde bulunan Radja Nainggolan, sürpriz bir şekilde Cagliari'ye gitmeye daha sıcak bakıyor. İtalya'nın Repubblica gazetesinin haberine göre Inter'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Belçikalı futbolcu ile Galatasaray, Cagliari ve Sampdoria ciddi şekilde ilgileniyor. Nainggolan'ın 4 sezon boyunca formasını giydiği Cagliari'ye dönmeye sıcak baktığı, ve bu sebepten dolayı tercihini Cagliari'den yana kullanacağı belirtildi. Nainggolan'ın eşinin de Cagliari'yi çok sevdiği ve transfer tercihinde bu durumun önemli yer tuttuğu kaydedildi. EŞİ KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYOR, CAGLIARI'YE TAŞINMAK İSTİYOR Nainggolan çiftinin Cagliari'ye dönmek istemesinde asıl etken, Belçikalı futbolcunun eşi Claudia Nainggolan'ın kanser tedavisi görmesi. Eşinin kanser tedavisi görmesi ve Cagliari'ye taşınmak istemesiyle 31 yaşındaki futbolcu tercihini Cagliari'den yana kullandı. Öte yandan Cagliari'nin Nainggolan için Inter'e kiralama ücreti vermeyeceği ve tecrübeli futbolcuya yıllık 4.5 milyon euro ödeyeceği açıklandı. Belçikalı orta saha, 2010-2014 yılları arasında Cagliari forması giymişti"

Bu yabancı sınırı muamması basimizda bir tehdit gibi bekliyor. Kaliteli tüm Türk topçular da şu anda üst düzey liglerde oynuyorlar yani alamazsın. O yüzden büyük takım seviyesi görmüş tecrübeli bir kaç yerli topcuyu uygun maliyetle almanın hiçbir zararı yok. Topal da bunlardan biri.
Bu arada altyapıyı da kacirmayacagiz tabiki. Çıkış yapan oyuncu varsa gerekirse as yabancı oyuncunu dahi kesip oynatacaksin çocuğu. Ama o seviyede bir topcunun olması şu anda zor gözüküyor.

bende mesela aileden birisini tumorden dolayi kaybettim. Nasil hisettiginizi cok ama cok iyi anliyorum

Allah rahmet eylesin renktas. Tekrarını yasatmasin.

Hollandada 'kanker' (kanser) diye küfretmek cok yaygin maalesef. Bu insanlarla iliskilerimi en aza indirdim. Ne dediklerini bilmeyen tipler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt