Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Bu dayı kim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EPL'den baş altı takımları verebilir, bizle CL oynayınca defoları ortaya çıkacak hocanın sisteminde hücum ağırlıklı yapımız nedeniyle çok bire bir kalacak kontralarda zorda kalacak eğer A.VİLLA işi doğruysa iyi bir pazarlama ile mümkün görüyorum.Luyindama'nın cl görmeden 20 milyonluk teklif alması çok zor
Bu dayı kim?
ayin 5.nde bplde transfer dönemi kapaniyor mesela.Evet zaten düğümlerin çözülmesine az kaldı.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bende mesela aileden birisini tumorden dolayi kaybettim. Nasil hisettiginizi cok ama cok iyi anliyorumCok uzakta degil. Annem meme kanseri geçirdi bundan bir 15 yil once. Ozamanlar daha yasimiz ne ki? Ama inanirmisiniz.. O ilk haberi duyunca tuylerim diken diken olmustu. Hala unutamam o gunleri cok kucuk olmama ragmen.
Simdi dusunuyorumda cok sukur en kucuk ve agresif olmayan bir tipine yakalanmisti annem ve kemo/isin/cerrahi ile sonuclandirdik. Ama bizde yaptigi psikolojik yanki inanilmaz. Cok korktuk ailecek o gunler. Ameliyattan sonra ailem muhafazakar olup hayati sorgulamaya baslar oldu. Ilk isleri hacca gitmek oldu.
Rabbim kimseye gostermesin ama kansere lutfen burda grip muamelesi yapmayin. Herturlu insani ruhsal ve bedensel bitirmeye müsait bir illet
Ya 86 kere soyledik Ligue 1'de kendini ispatlamış swedish milli ve yerli statüsünde bir topçu.Bu arada bu sezonki en iyi transferimiz Jimmy Durmaz.
Bedavaya geldi ve bedavaya oynuyor.
Merkez orta sahaya koy oynar
Dos oynar , Sag ve sol açık oynar.
Hatta tahminim Fatih Hoca çaresiz kalırsa sol bek bile oynatır.(Sakatlık formsuzluk durumunda)
Tek kelimeyle muhteşem bir adam diyemeyiz ama herkesi yedeklemesi ve kalitesiyle muhteşem bir transfer.
Sezon içinde çok sakatlık ve kart cezalısı olan oyuncu olacak.
Bu adam her seferinde onların yerini dolduracak.
Aynı zamanda karakteri sağlam ve disiplinli biri.
Vallaha ben çok sevindim bu transfee.
Minimum 30-35 maça çıkar diye de düşünüyorum.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
renkdash o paralar sahte yalnızEmre Mor==> Bitmis (Ali Naci)
Falcao ====> 3. Ağustos Geliyor (Sabah)
Nainggolan ==> Salı Bekleniliyor (HT)
Akiyorrrrr bugün
Ekli dosyayı görüntüle 52660
Bize defans yönünde ne gibi yardımı olur ? Bi ndiayenin yaptığını yapar mı defans yönünde en azından ? Mesela ofansif yönde bi Belhandadan fazlası mı?
O da Salı dememiş miydi yanainggolanin sali günü hangi salisi? O meshur yagli suratin Pztesi gibi olmasin
Abi haklısın verebilirler böyle bi güçleri var ama vermezler. Baş altı olması pek önemli değil. Bizim ligimizde o fiyatları gören tek isim CL'de parlayan Cenk oldu. Yapacağımız en iyi pazarlama bile şu anda 13-15 milyonu zorlar. O da en iyimser tahminim.EPL'den baş altı takımları verebilir, bizle CL oynayınca defoları ortaya çıkacak hocanın sisteminde hücum ağırlıklı yapımız nedeniyle çok bire bir kalacak kontralarda zorda kalacak eğer A.VİLLA işi doğruysa iyi bir pazarlama ile mümkün görüyorum.
bende mesela aileden birisini tumorden dolayi kaybettim. Nasil hisettiginizi cok ama cok iyi anliyorum