Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ertuğrul ÖzköklerimizYarın iki Kap inşallah (Luyindama + ?)

bartug elmas o dediğin.ondan sonra iyi olan berkay atay var.o da milli takıma secildi.bilekleri kıvrak onun da.ama iyileşince tabi abdulsamed rotasyonda en büyük aday 6 numarayaYok yok kampta değil ya uzun toplar falan atıyordu fiziği çok iyiydi.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yok oyle bisey yav yanlıs yazdım sonra bozuntuya vermeden devam ettimo sicak nerden cikti
Mustafa çok iyi oyuncuhoca yunusu ya forvet ya da forvete yakın oynatsın.millet sövecek yoksa iyice.cocugun asıl mevkisi kanat forvet-gezgin forvet.baska türlü olmaz
beyler sizden tek bir istegim olacak. Kücük sacma sacma seyler icin satasmayin birbirinize. Bu hafta yogun gececek zaten
Böyle daha iyi@Gamze Deniz hanım yeni nöbete de bekleriz uzaktan sadece like atmakla olmuyor.

Modluk yaradı adama , eskiden adam cezadan yazamazdiMusap sen nasıl böyle sakin bir adama dönüştün hesap başkasının eline mi
Geçti ? Genç arkadaşlara tavsiyelerin neler bu konuda?

Ekin keske kus olmasaydın senı severdım..yok oyle bisey yav yanlıs yazdım sonra bozuntuya vermeden devam ettim
Umarım yetişkin bir insan gibi davranır bundan sonra.Benhun reis aramızda. Hizaya gelin