- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Provokator Berhuna akilli olmasini tavsiye eden kac kisiyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ooooo nöbeti süper über fantastik moderatörüm açmış bombalar patlar bu hafta.
Pardon Kostas tı 2 sinde birden oynamayanYunus geçen maça ilk 11 çıkmadı mı?
Benhun reis aramızda. Hizaya gelin
Bu Özgür Ayten scout transferi mi?Bu nöbetten beklentim
1.Özgür Ayten
2.Radamel Falcao
3.Josef de Souza
nasilsin üstadHayırlı nöbetler dostlar.
Senin badir bari mesajını görmezsem forumdan randıman alamıyorum tadım tuzum kaçıyorbadir bari
Eyvallah reisHayırlı nöbetler dostlar.
aman abı en guzel hatunlar baslıgından uzak durBizim hanımda sürekli soruyor elimden telefon düşmeyince gelmedi mi falcao diye ? Bu iş aile meselesi oldu buradan dönerse apo rizede yaylaya bile çıkamaz ama şahsi düşüncem nain gelsin de şu orta sahayı bi bitirelim artık sonrası Allah Kerim!
Kostas da Augsburg maçının ikinci yarısında oynamıştı diye hatırlıyorum yanlış olmasın.Pardon Kostas tı 2 sinde birden oynamayan
Senin badir bari mesajını görmezsem forumdan randıman alamıyorum tadım tuzum kaçıyor![]()
Şu marianonun instagramına gidip come to monaco yazmanın vakti geldi benceFalcao yerine forvet transferi arayışında olan Monaco, Real Madrid'de yedek kalan Mariano Diaz ile anlaştı. Transferin sonuçlanması için iki kulübün anlaşması bekleniyor. (El Chiringuito)
Seri geldikten sonra Banega işi kapandı.Belhanda gitse bile Banega değil farklı meziyetlere sahip bir adam isteyecektir bence hoca.Belhanda satılırsa Banega da gelişmeler olabilir