Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 5 senede Sneijder ve Talisca gibi oyuncuların yaptığına bakın.. Adem Ljajic bir herif aldılar geçen sezonun ikinci yarısında Burak ile birlikte uyumu yakaladı çatır çatır skora katkı veriyor ligde 9 gol 10 asist yaptı..Gelecek sezon bunlar iyice ritim yakalar.. Yusuf Yazıcı'nın en son Beşiktaş maçında attığı golün kalitesine ve Fener deplasmanındaki golünün kalitesine bakın birde senin 10 numarana bak..

Koskoca Galatasaray'ın 10 numaralı formasını giymiş adam şut çekmeyi bilmiyorsa o adamı savunmamak lazım renkdashlar.. Nainggolan ve Falcao gelirse kadrodaki tek sırıtan futbolcu Belhanda olur benim için.. Giderse Diagne gitmiş kadar sevinirim..

aman abı en guzel hatunlar baslıgından uzak dur

Sorma ordan fırçayı yedik konuları okurken en son kim foto atsa o foto hep duruyor mobilde mi öyle bilmiyorum o kim dedi ? Kim kim dedim? Bi baktım bikinili kızlar :) haa dedim onlar sitemize reklam için çıkıyor tüm üyeler rahatsız ama var olmak için katlanıyoruz dedim şimdilik mutluyuz bakalım:)

İlk sayfaaaaaaaaaaaaaa

Ulan daha yeni açıldı, kac post atılmışss

Vasf açtı ise, bu konu da F. Ve N. Gelir.

Evt modları goruyorsunuz arkadaslar dıyecek laf yok
CZ9fnUGWwAA2EMQ.jpg

Belhanda olur da giderse orta sahaya 2 bonservisli oyuncu alınmalı diye düşünüyorum Marcao,Luyindama gibi satış geliri getirebilecek transferler yapılmalı

Arabistan Ligi ekiplerinden Al Ahli, Faslı 10 numara Younes Belhanda için Galatasaray'a 10 milyon euro bonservis ücreti önerdi. Galatasaray ise 12-13 milyon euro talep ediyor. Al Ahli ile Galatasaray arasındaki pazarlıkların tamamlanmasının ardından Belhanda transferinin gerçekleşmesi bekleniyor. Aradaki fark kapandığı takdirde transfer resmileşecek.
Belhanda Galatasaray'dan Ayrılıyor! Arap Kulübünden Dudak uçuklatan Teklif - Boxer Dergisi

Araplara "Pazarlık Sünnettir" diye kandırarak 12m Euro'ya çakabilir miyiz acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt