Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.990
- 40.780
- 3.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Instagram da foto paylasmis havalimanda
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk
DOS yedek transferi yapacağımızı nerden çıkardın. Zaten olmayacak.DOS icin yedek olarak DONK ve KAPI var. Gerek yok oraya transfere. Ilk 11'e lazim. Favorilerim RADJA ve DANILO.
"Ben futbol dan anlamıyorum" kadro ve dizilişiyeni sistemimiz yeni kadromuz...
----------------------Muslera-----------------------------
------------Luyindama-------------Marcao---------------
EMor-----Seri-----Neingolan----Belhanda---Babel-----
------------Feghouli---Falcao---Samatta---------
Çok seksi bir kadro oldu..
| Çin’den gelen teklifi kabul etmeyen Radja Nainggolan’a Galatasaray da talip oldu. Ancak oyuncu Cagliari, Sampdoria veya Atalanta’da kiralık olarak forma giyerek İtalya’da kalmak istiyor. belhanda byenaingolan +bi ortasaha transferi daha olacakmış.wanyama ya da shnederlinmiş:red: anlaşılmış hatta.erhan kaan adıguzel
Yukarida arkadaslar yazmis Mehmet Özcan ve Taylan Antalyali alinsin diye. Onlara ithafen yazdim.DOS yedek transferi yapacağımızı nerden çıkardın. Zaten olmayacak.
Yok artiknaingolan +bi ortasaha transferi daha olacakmış.wanyama ya da shnederlinmiş:red: anlaşılmış hatta.erhan kaan adıguzel

Forma yerine başka birşey satilsin.O gün nerden baksan 20 bin forma satarlar..ama bizim uyuz yönetim alsa bile maçtan 1 gün sonra getirir
Kendi bilir. Bize gelse efsane olur. O takimlarda ancak kestane olur bu saatten sonra.| Çin’den gelen teklifi kabul etmeyen Radja Nainggolan’a Galatasaray da talip oldu. Ancak oyuncu Cagliari, Sampdoria veya Atalanta’da kiralık olarak forma giyerek İtalya’da kalmak istiyor.
(Corriere dello Sport) https://t.co/uHCQlDyS2i
yeni sistemimiz yeni kadromuz...
----------------------Muslera-----------------------------
------------Luyindama-------------Marcao---------------
EMor-----Seri-----Neingolan----Belhanda---Babel-----
------------Feghouli---Falcao---Samatta---------
Çok seksi bir kadro oldu..