Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Adem'i Şener'den daha olumlu buluyorum.Ya 86 kere soyledik Ligue 1'de kendini ispatlamış swedish milli ve yerli statüsünde bir topçu.
Mükemmel bir transfer oldu. Ama ilk ilgilenildiginde herkes bu ne yea çöp bu diyordu.
Aynı şeyi Şener için de söylüyorum, kesinlikle jimmy kadar kaliteli değil ama yeri geldiğinde kulubeden +2 yabancı hamlesi saglatabilecek, bu yüzden bayağı stratejik bir transfer oldu Şener de. Büyük takım seviyesini görmüş, milli takım seviyesini görmüş, Fatih hoca ile gayet bu seviyede katkı verebilecek, karakteri de düzgün efendi bir adam.
Ben bir tek Adem Büyük'ü saçma buldum onu da sanırım Migdat kontenjanından aldılar.
Yuh simdi hatirladim rüyamda Talisca‘yi gördüm, yoksaaa?Belhanda + Diagne = 22€
Luyindama = 20€
Yunus = 3€
Gelenler:
Nainggolan
Falcao
Cahill
Talisca olmazsa Teixeira
Muslera
Mariano Cahill Marcao Nagatomo
Nainggolan Seri
Feghouli Talisca Babel
Falcao
Fatih TERİM
Aponun diğer ziyaretlerindeki fotolarını koysaniza. Aradaki yedi farkı bulalim.
Hiç sevemedim su herifi.
Benim hala seri hakkında şüphelerim var iyi bilen birisi kefil olabilir mi merak ettim
beyler sakin olunBenim ailemde şu anda kanser tedavisi gören 3 kişi var. Sen tedavi edebiliyorsan getirelim hemen yanına. Ne istersen de veririz.
Bazi rengolarin ruhsagligini hic begenmedim. En son transfer nobeti arsivinden suan bir mesajima like geldi bildirimi aldim.
Millet transfere aç![]()
bu doğru haber işte.OFFFF OFFFF OFFFF BU NE YA
Nainggolan'ın tercihi Cagliari oluyor 29.07.2019 Serie A takımlarından Inter'in kadrodışı bıraktığı ve Galatasaray'ın listesinde bulunan Radja Nainggolan, sürpriz bir şekilde Cagliari'ye gitmeye daha sıcak bakıyor. İtalya'nın Repubblica gazetesinin haberine göre Inter'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Belçikalı futbolcu ile Galatasaray, Cagliari ve Sampdoria ciddi şekilde ilgileniyor. Nainggolan'ın 4 sezon boyunca formasını giydiği Cagliari'ye dönmeye sıcak baktığı, ve bu sebepten dolayı tercihini Cagliari'den yana kullanacağı belirtildi. Nainggolan'ın eşinin de Cagliari'yi çok sevdiği ve transfer tercihinde bu durumun önemli yer tuttuğu kaydedildi. EŞİ KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYOR, CAGLIARI'YE TAŞINMAK İSTİYOR Nainggolan çiftinin Cagliari'ye dönmek istemesinde asıl etken, Belçikalı futbolcunun eşi Claudia Nainggolan'ın kanser tedavisi görmesi. Eşinin kanser tedavisi görmesi ve Cagliari'ye taşınmak istemesiyle 31 yaşındaki futbolcu tercihini Cagliari'den yana kullandı. Öte yandan Cagliari'nin Nainggolan için Inter'e kiralama ücreti vermeyeceği ve tecrübeli futbolcuya yıllık 4.5 milyon euro ödeyeceği açıklandı. Belçikalı orta saha, 2010-2014 yılları arasında Cagliari forması giymişti"
Bazi rengolarin ruhsagligini hic begenmedim. En son transfer nobeti arsivinden suan bir mesajima like geldi bildirimi aldim.
Millet transfere aç![]()