Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Varmi gelisme rengolar

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Baktım şimdi tekrar beinconnectten geri sarıp Galatasaray Deniz Türüçle anlaşmaya vardı diye giriyorlar kırmızı alt yazı 5 saniye sonra kaldırıyorlar çok salakça

bir kez de söyle hic kimse yazmadan

en alakasiz saatte şak diye bi bildirim girseler

evet 19.05de transfer sovu mu var

Baktım şimdi tekrar beinconnectten geri sarıp Galatasaray Deniz Türüçle anlaşmaya vardı diye giriyorlar kırmızı alt yazı 5 saniye sonra kaldırıyorlar çok salakça
Bende bakıyorum 30 saniye sarıp sarıp arada kaynıyor herhalde.Yalancı olacaktım sende olmasan:)

giphy.gif

Serdar Luyindama ile ikili mücadeleye girsin Maldivlere bile gidemeyecek hale gelir ne anlatıyor bunlar :asd:

İşin dahada acayip yanı beleş dedikleri Kjær'ın maaşını senelerdir bunlar ödüyor zaten + 32 yaşındaki Gustavo için 9 mil.€ bonservis talep ediyor Marsilya öyle bunlarınki dediği gibi bedava filan olmayacak

Luyindama'yı kötüleyen bunlar birkaç ay önce Luyindama Fener maçında oynayamıyacak diye bir kurban kesmedikleri kalmıştı şimdi bok atıyorlar ...

SÖZCÜ ÖZEL | Son dakika! TFF ile yayıncı kuruluş arasındaki toplantı bitti ancak net bir sonuç çıkmadı. Taraflar önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelecek. Lakin ligler kesin olarak ertelenmeyecek ve maçlar daha önce belirlenen tarihte başlayacak.
Falcao vs. gelirse Bein geri vites yapar muhtemelen.

Ayrica biz daha fazla pay istememiz lazim.

19 05 bıttı yarına mı kaldık gene

Delircem adamlar Falcao´yu da almış. arkasına Nainggolan´ı da getiriyorlar. Solda Babel‚ sağda Feghouli... Bekler Nagatomo‚ Mariano‚ stoperler Marcao‚ Luyindama‚ Kalede Muslera... Bi tek orta ikilide Feghouli´nin yanına Melo tipi bi adamları eksik onu da bulurlar. Bizimse adamların yedeğin yedeği olarak aldıkları Jimmy Durmaz´a bile ihtiyacımız var. Renkdaşlar belki linç yiyeceğim ama Kjaer‚ yanına bi stoper daha gelse‚ Kolarov‚ M´Vila gelse‚ forvete Balotelli gelse‚ sol beke bi yedek daha gelse bizim kalitemiz gene baya düşük kalıyor. Arada uçurum var.
-antu-
Nainggolan en az Melo kadar hirçin. Melo hatta melek kalir onun yaninda. Cünkü N.golan'in sutlari da muazzam füze gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt