Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.982
- 7.464
- 1.548
Antuda Mosesi Feghouliden önde görüyorlar
Hani Şu Nijerya milli takımına bile seçilmeyen Mosesi. Ne zehir topluluk ya bunlar bu kafayla daha 10 yıl daha şampiyon olamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet 7.5 çok fazla sponsor vardır muhtemelen, veremeyiz zaten istesekteFalcao gelsin tamam ama yıllık minimum kazancı 7.3 milyon € yapıyor yav aşırı fazla. Ha sponsor karşılayacaksa yarısını bir şey diyemem o zaman.
Afyonu bulamamışlardırBursaspor'un Afyon kampı başladı. Ertuğrul Ersoy ve Umut Meraş kampta yer alırken, isimleri kadroda yazan Latovlevici ve Shehu henüz Afyon’a gelmedi.
Galatasaray, Radamel Falcao ile 3 yıllığına toplam 22 Milyon Euro karşılığında anlaşma sağladı. (@leventumit_erol)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
şöyle düşün kruse ve slimani fenerden 6m maaş alıyordu falcao üst düzey oyuncu falcao için az bile helal hoş olsunArkadaşlar Falcao iyi güzelde bu paralar nedir yahu
22 milyon euro deli para deliii
Falcao'nun yanına birde satabileceğimiz scout transferi yapsak keşke
Ilk haftadan denizli deplasmani iyimi kotumu bilemedim
Kulübünde kalırdı. Bu kadar basit düşünmek varken neden zorluyorsunuz ki ?Söyle birsey var, Falcao icin 4 milyon verseydik yillik hayir mi diyecekti?
Avrupada hic bir kulüp 33 yasinda olan adama istedigi paralari vermez ve tek secenegi biz olurduk diye düsünüyorum. Belkide cok basit bir düsünce ama bu yasta o kadar para istemesi ilginc acikcasi.
Valla ilk maç bizimle sakho falan kaza kurbanı olmayalimfenerbahçeye gol atacak oyuncular bunlar demek
Abi ne kadar verildigini kimse bilmiyor ki.Söyle birsey var, Falcao icin 4 milyon verseydik yillik hayir mi diyecekti?
Avrupada hic bir kulüp 33 yasinda olan adama istedigi paralari vermez ve tek secenegi biz olurduk diye düsünüyorum. Belkide cok basit bir düsünce ama bu yasta o kadar para istemesi ilginc acikcasi.
Mevcut kulübünde 1 sene kalan kontratıyla 8.5-9 m ücretinin garanti olduğu söyleniyor. Ben olsam o kontratı tamamlar, sonrasında başımın çaresine bakardım, başka bir kulüple, 3 yıllığına bile olsa, 4 milyonluk bir sözleşme yapmak yerine...Söyle birsey var, Falcao icin 4 milyon verseydik yillik hayir mi diyecekti?