Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursaspor'un Afyon kampı başladı. Ertuğrul Ersoy ve Umut Meraş kampta yer alırken, isimleri kadroda yazan Latovlevici ve Shehu henüz Afyon’a gelmedi.

Söyle birsey var, Falcao icin 4 milyon verseydik yillik hayir mi diyecekti?

Avrupada hic bir kulüp 33 yasinda olan adama istedigi paralari vermez ve tek secenegi biz olurduk diye düsünüyorum. Belkide cok basit bir düsünce ama bu yasta o kadar para istemesi ilginc acikcasi.

Kanat için rotasyonun da rotasyonu olacak futbolcular alınsın diye debeleniyoruz; takımın kumanda merkezi olan orta saha hattında direkt 3 futbolcu bile sayamıyoruz hali hazırda...Bir tuhaflık var bu işte?!..Belli ki bütçe çok sayıda takviyeye izin vermiyor; en az iki orta saha oyuncusu alınmadan kanat transferi israf olur gibi geliyor bana, yahut alınan kanat oyuncuları beğenilmediği için yenilerine bakılıyor?..Başka izahı varsa anlatsın, bilen birileri de aydınlanalım...

Avrupada hic bir kulüp 33 yasinda olan adama istedigi paralari vermez ve tek secenegi biz olurduk diye düsünüyorum. Belkide cok basit bir düsünce ama bu yasta o kadar para istemesi ilginc acikcasi.
Kulübünde kalırdı. Bu kadar basit düşünmek varken neden zorluyorsunuz ki ?

Mevcut kulübünde 1 sene kalan kontratıyla 8.5-9 m ücretinin garanti olduğu söyleniyor. Ben olsam o kontratı tamamlar, sonrasında başımın çaresine bakardım, başka bir kulüple, 3 yıllığına bile olsa, 4 milyonluk bir sözleşme yapmak yerine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt