- 3 Haziran 2015
- 57.399
- 66.639
- 4.143
EL TIGREEEEEEEEEE
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam falcao bu değil formu gezegeni yakarızYangın YAPMAYALIM

Aynı fikirdeyiz. Ben de ''Dünyanın en güzel manzaralı stadı'' tanımlamasını son derece komik buluyorum, o stadın oradan sökülüp atılması şehircilik-trafik-tarihi ve turistik doku gibi pek çok bakımdan büyük gereklilik idi. Keza ASY, keza FB Saracoğlu stadı...İstanbul' da yaşayan biri olarak maç günleri BJK ve FB stadlarının yakınından geçmek zorunda kalırsam, yaptığım planlama için çok kızarım kendime!..Mustafa kardesim 2.5 milyar borcu olan klup yok semtmis yok yer kotuymus yok manzara varmis diye stadin yerini begenmeme luksune giremez orta yoli bulup bir yerde anlasip degerli arazileri icin birde uzerine para alacakken simdi uzerine 100 milyon dolara yakin para verdiler
Biz mecidiyekoyu birakip seyrantepeye niye gittik seyrantepe cokmu guzel yoo degil beter olsunlar oturup beles tepede tinere devam etsinle aglama haklari yok
Falcao renkdaşım bu FalcaaaoooooDiagne mi bu 13 milyona alacaksın.
Ancak kramponunu alırsın

Okadar degildir ama 18-20 arasi bence.
Schira o kadar güvenilir biri degil diye biliyorum farkli kaynaklar da dogrulamali
6+6+6 yine 18 oluyor yine yalanFalcao’ya bedelsiz geldiği için 3-4 imza parası da indirmişlerdir Gomis’e bile 2.5 verdiler. Yani 22M doğruysa senelik 6 vereceğiz.
Galatasaray'ımızın golü 9 numaralı formasıyla
RADAMMELLLLLLLL