Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E456E1D2-E45B-43E8-B766-818F66A96ACC.webp

EL TIGREEEEEEEEEE

Schira o kadar güvenilir biri degil diye biliyorum farkli kaynaklar da dogrulamali

Mustafa kardesim 2.5 milyar borcu olan klup yok semtmis yok yer kotuymus yok manzara varmis diye stadin yerini begenmeme luksune giremez orta yoli bulup bir yerde anlasip degerli arazileri icin birde uzerine para alacakken simdi uzerine 100 milyon dolara yakin para verdiler

Biz mecidiyekoyu birakip seyrantepeye niye gittik seyrantepe cokmu guzel yoo degil beter olsunlar oturup beles tepede tinere devam etsinle aglama haklari yok
Aynı fikirdeyiz. Ben de ''Dünyanın en güzel manzaralı stadı'' tanımlamasını son derece komik buluyorum, o stadın oradan sökülüp atılması şehircilik-trafik-tarihi ve turistik doku gibi pek çok bakımdan büyük gereklilik idi. Keza ASY, keza FB Saracoğlu stadı...İstanbul' da yaşayan biri olarak maç günleri BJK ve FB stadlarının yakınından geçmek zorunda kalırsam, yaptığım planlama için çok kızarım kendime!..

Ancak dediğim gibi BJK ın durumu farklı. Milyonlarca taraftarı olan bir kulüpten bahsediyoruz ve o milyonlara BJK ilçe sınırları dışında bir stad fikrini kabul ettirmenin mümkün olmadığını, kulüp içinde konuşulanlara dayanarak ifade etti konuştuğum kişiler. Hatta ''Keşke olabilseydi'' modundaydılar; senin benim düşündüklerimizi onlar da düşünmüşler ama yapamamışlar yani...

Olabilecek en iyi şeyi yazıyorum

Falcao-Bonservissiz
Emre Mor-Kiralık 2 sene
Onyekuru-3.5 +8.5 (zorunlu opsiyon)

Falcao’ya bedelsiz geldiği için 3-4 imza parası da indirmişlerdir Gomis’e bile 2.5 verdiler. Yani 22M doğruysa senelik 6 vereceğiz.

Galatasaray'ımızın golü 9 numaralı formasıyla
RADAMMELLLLLLLL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt