Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener’e hakaret edenler varsa herkes geçmiş postlarını bir gözden geçirsin karşı misilleme yapılabilir

Yok ki bizde kim hakaret ediyor

En fazla tinerci kuş filan denir

Orda alenen kufur ediliyor

Bizim taraftarlar onlardan fersah fersah daha zeki

Yasadiklari acilar beyinsizlestiriyor onlari sanirim :)

Naingollan'ı ikna etmek için çok sağlam bir çalışma gerekiyor.Taraftarımızın profilinden ülkemizdeki sağlık mekanizmasına kadar.Yani ikna edebilmesi oldukça zor biri.Çok detaylı anlatımlar yapılırsa hele bide taraftarımızı tanırsa olabilir bu transfer

italyada nainggolanin parasini ödeyebilecek kulüpler napoli, juventus, roma ve milan. digerlerinde para yokki .ücretinin yarisini bile ödeyemezler

Daha önce de söyledim Nainggolan benim için özel oyuncu.

Yıl sonuna kadar yurt dışına çıkma durumum var.

Bu sebepten kombine almayacaktım fakat Nainggolan gelirse hiç düşünmeden alırım.

Reisi 10 maç bile canlı izlesek yeter bana.

DOS'u da geciktirmeyelim sayın yöneticiler
lineup (1).png

edit: #55 naga

Volkan Kılıç : Nainggolan gündemde yok (TRT Spor)

Tamam Ersun Yanal en iyisi. Onun için orta sahada kendi aldırdığı Tolgay'la beraber 585696 tane adam varken halen transfer istiyor. Jailson gibi adamı kullanamayıp 32 yaşındaki adama 6-7 M verdirtmeyi amaçlıyor. Boyd varken gidip Rodri'yi aldırtıyor. Volkan gibi kan emici herifi halen takımda tutmak istiyor, Ferdi gibi seneye 20+ M satılabilecek adam varken gidip Alper, Ekici gibi bitikleri alıyor hazırlık maçına. Bunları Pereira veya Aykut Hoca yapmış olsaydı edilmedik küfür kalmazdı. Ama Ersun Yanal yapınca bir bildiği var oluyor.

eyvah uyaniyorlar.
o 32 yasındaki oyuncu için de marsilya 9-10 milyon istiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt